.

București, 30 mai 2006 '“ COSMOTE România anunță la 6 luni de la lansarea sa în România creșterea cu mai mult de 25% a numărului de angajați, de la 400 în decembrie 2005 la peste 500 de angajați la sfarsitul lunii mai 2006.

Creșterea semnificativă a echipei COSMOTE în România cu mai mult de 100 de angajați reflectă prezența comercială puternică a companiei în primele luni pe piață și oportunitățile de dezvoltare profesională pe care aceasta le oferă. Compania intenționează să ajungă la un număr de 600 de angajați până în toamna acestui an.

Noii angajați, majoritatea cu experiență în domeniul telecomunicațiilor, s-au alăturat în principal departamentelor comerciale, tehnice și administrative. Astfel, în vederea modernizării infrastructurii și extinderii acoperirii, un accent deosebit a fost pus pe recrutarea inginerilor de rețea. De asemenea, în cadrul departamentului de marketing și comunicare, s-au alăturat specialiști în cercetare, dezvoltare de produse și servicii, branding și comunicare.
 
'Ne bucurăm de încrederea și entuziasmul celor peste 100 de noi angajați care s-au alăturat echipei noastre. Adoptând filozofia 'Creștem împreună!', COSMOTE investește în mărirea echipei, punând accent pe dezvoltarea profesională a angajaților odată cu creșterea companiei,' a declarat dl. Epameinondas Karavas, director de resurse umane și administrație al COSMOTE România.
 
Managementul COSMOTE România este alcătuit din experți din industria telecomunicațiilor mobile din Grecia și România care asigură implementarea know-how-ului tehnic și dezvoltarea brandului pe piața românească.