.

Ediția cu numărul VI a festivalului Strada de C`Arte a debutat pe 20 septembrie, la ora 16.00, cu o importantă dezbatere pe tema ”Biblioteca Digitală pentru Românii de Pretutindeni”, la care au participat Ministrul Lucian Șova, Prof. Adrian Badea și Prof. Doina Banciu, AOȘR, Ioan Cristescu – Directorul Muzeului Național al Literaturii Române, precum și Cristina Popescu, Romfilatelia. Programul integral îl găsiți pe site-ul festivalului, www.stradadecarte.ro.

 


Din cauza avertizărilor meteorologice cu cod
 galben de furtună, Târgul de carte, la care participă anul acesta 14 expozanți, a fost amplasat cu o zi mai târziu, pe 21 septembrie, și se va deschide pentru public (vizitatori și cumpărători) de la ora 15.00. Standurile se vor găsi în arealul statuii ecvestre a lui Carol I și aici găsiți lista cu editurile și instituțiile participante.

Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă (IMDD), reunește o serie de ateliere pentru copii, gândite de specialiștii și colaboratorii IMDD. Aceste ateliere sunt o bucurie pentru cei mici dar și pentru părinți, care găsesc în același areal activități interesante și pentru adulți și pentru copii. Aici găsiți programul detaliat.

Strada de C`Arte vine cu multe noutăți printre care și organizarea Parcului de C`Arte, împreună cu Primăria Sectorului 6 și Centrul Cultural European sector 6. expoziție de carte cu vânzare, ateliere pentru copii, spectacol de teatru stradal, proiecții de filme, recital de poezie și jazz, toate astea le puteți găsi în Parcul de C`Arte.

           

Parteneri Strada de C`Arte: eMAG, UniCredit Bank, EximBank, Marea Lojă Națională din România, Țuca Zbârcea & Asociații, Grampet Group, Centrul Cultural European Sector 6.

Parteneri strategici: Muzeul Național al Literaturii Române, Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă, Poșta Română, Romfilatelia, Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România, IFFEST Document Art, Complexul Educațional Lauder-Reut, Teatrul de Comedie, Primăria Sectorului 6, Primăria Municipiului București.

Parteneri media: TVR, Trinitas TV, Magic FM, Evenimentul Zilei, Fortin - Agenție de Comunicare Digitală, Neo Art România, Igloo, AgențiadeCarte, Metropotam și Comunic@ții Mobile.