.

Xerox a obținut din partea European Digital Press Association (EDP) premiul pentru cea mai bună imprimantă multifuncțională cu seria de echipamente D95/D110/D125. Xerox D95/D110/D125 este o soluție ideală pentru tipărirea de volume mari, capabilă să realizeze aplicații complexe, precum cărți, pliante și flyere, fiind dotată cu numeroase opțiuni avansate de finisare. „Echipamentele D95/D110/D125 aduc un plus de valoare fiecărei aplicații tipărite, oferind multiple posibilități de personalizare și finisare", precizează Adrian Chebleș, PSG&Wide Format Product Manager, Xerox România. „Premiul pe care tocmai l-am obținut confirmă performanța acestor imprimante multifuncționale și reprezintă pentru clienții noștri o dovadă în plus a calității și a beneficiilor oferite de tehnologiile Xerox."

Viteza, fiabilitatea și capacitatea de a procesa volume mari sunt trei aspecte esențiale ale imprimării unor aplicații precum cărțile, manualele și broșurile. Xerox D110/D125, împreună cu serverul de imprimare FreeFlow îndeplinește toate aceste cerințe, oferind în plus un nivel optim de calitate a imaginii.

D110/125 tipărește la o viteză de 110/125 de pagini pe minut, format A4 și realizează variate tipuri de aplicații cu coperte color, separatoare, pe numeroase tipuri de suporturi. Imprimantele oferă o gamă variată de opțiuni de finisare, precum dispozitivul de finisare cu modul de legare tip caiet, modul de tăiere SquareFold, GBC AdvancedPunc, dispozitivul de legare tip caiet Plockmatic Pro30 Xerox Tape Binder și GBC eBinder 200, cu ajutorul cărora se pot obține volume mari de materiale cu finisaj profesional.

Premiile EDP sunt acordate de un comitet tehnic alcătuit din consultanți independenți, editori, ingineri și alți profesioniști, care analizează produsele lansate în Europa, în decursul unui an. Comitetul tehnic al EDP evaluează produsele pe baza noilor capacități tehnice pe care le oferă. Acestea țin de inovația în tehnologie – îmbunătățirea vitezei, a calității și a funcționalității, reducerea impactului asupra mediului și a costurilor pentru utilizatori.

Despre Xerox Romania

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de concesionari și peste 200 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor. Pentru mai multe informații, vizitați www.xerox.ro și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/XeroxRomania.

Despre European Digital Press Association

Înființată în 2006, European Digital Press Association este o alianță a celor mai bune reviste de tipar digital din lume, ce acoperă 23 de țări din Europa și are peste 1 milion de cititori. În fiecare an, Asociația EDP premiază cele mai inovatoare tehnologii din piața de print digital.