.

De Black Friday, elefant.ro oferă peste 100.000 de produse gratuite la comenzile plasate în perioada campaniei. Campania de Black Friday va avea loc pe întreg parcursul zilei de 29 noiembrie 2013, vizitatorii elefant.ro beneficiind de reduceri de până la 90% la cărți, jucării și articole de îmbrăcăminte. "Prin campania de Black Friday, elefant.ro dă startul sezonului de cumpărături. În toate săptămânile care urmează până la final de an ne vom surprinde vizitatorii cu reduceri semnificative la zeci de mii de produse. Dorim să sărbătorim împreună cu prietenii elefant.ro și familiile lor cele mai deosebite momente din an", precizează Dan Vidrașcu (foto), CEO al elefant.ro.

Printre cele 100.000 de produse gratuite oferite cadou în campania de Black Friday tuturor celor care comandă de pe elefant.ro, în ziua de 29 noiembrie 2013, se numără atât cărți, cât și iPad-uri de ultimă generație, excursii în cele mai frumoase capitale europene (Praga, Paris, Viena), bilete la concerte, eReadere Kindle, parfumuri și bijuterii. Cadourile vor fi alocate automat și aleatoriu la finalul unei comenzi, produsul gratuit putând fi văzut imediat de către cumpărător.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are în ofertă, în prezent, peste 100.000 de produse din 8 categorii diferite: cărți, film, muzică, eBooks, eReadere, jucării și fashion.

Despre elefant.ro:

www.elefant.ro poziționat pe piața românească drept "mall-ul online al familiei", oferă clienților săi peste 100.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete și produse din categoria fashion. La trei ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro în 2012, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic. Mai multe informații despre elefant.ro și serviciile oferite se găsesc pe pagina de Facebook a companiei.