.

ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO și distribuitor de top în domeniul IT din România, anunță distincția Red Dot primită de Axis Communications pentru camera AXIS P5415-E PTZ Dome Network, datorită designului inovator care îi permite să se integreze ușor în mediul înconjurător. Din 1955, distincția Red Dot se numără printre cele mai cunoscute competiții pentru design din lume. "Camera AXIS P5415-E are un design inovator și o formă deosebită, care nu este atrăgătoare doar pentru designeri și arhitecți, ci oferă și un mod de instalare ușor și eficient din punct de vedere al costurilor. Acest premiu pentru design demonstrează puterea de inovație a companiei și faptul că oferim soluții inteligente și sigure clienților noștri", precizează Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.

Distincția a fost oferită datorită abilității camerei AXIS P5415-E PTZ Dome Network de a se integra ușor pe suprafața unui perete sau a unei clădiri. Camera poate fi instalată direct pe suprafața peretelui fără a fi necesar un braț de montaj. Un suport încorporat elimină necesitatea unui accesoriu de montare separat și face ca instalarea să fie realizată mai ușor și rapid, oferind în același timp o reducere semnificativă a costurilor.

Camera AXIS P5415-E PTZ Dome Network a îndeplinit cu succes toate criteriile juriului pentru premiul Red Dot din punct de vedere al inovației, funcționalității, calității și compatibilității ecologice. Peste 4.815 de produse au fost înregistrate în 23 de categorii și au fost evaluate de un juriu internațional format din 40 de designeri. Camera AXIS P5415-E va fi expusă în Muzeul pentru design Red Dot din Essen, Germania.

Parasolarul integrat în cameră poate fi scos și vopsit pentru a avea aceeași culoare ca suprafața de montare. AXIS P5415-E are un zoom optic de 18x și rezoluție full HDTV 1080p pentru supraveghere video în detaliu. Sistemul pan/tilt/zoom este durabil odată ce nu există părți mecanice. Interfața web securizată permite configurarea ușoară de la distanță a camerei AXIS P5415-E. Camera rezistă la temperaturi cuprinse între -20°C și 50°C și are suport Power over Ethernet (PoE).

Senzorul de lumină ajută la înregistrarea video de calitate în condiții de lumină scăzută. Funcționalitatea de zi/noapte permite utilizarea luminii infraroșii pe timpul nopții pentru a face înregistrări video alb-negru de calitate.

Camera AXIS P5415–E este disponibilă în rețeaua partenerilor ELKOTech.

Despre ELKOTech Romania și Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate: componente de calculator, soluții mobile, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul ELKOTech Romania fac parte branduri de renume din industrie precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, ATEN, APC by Schneider Electric, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital. Compania lucrează cu o rețea extinsă de parteneri din toată țara (integratori de sisteme, retaileri, e-taileri și alte companii revânzătoare), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanți distribuitori IT din Europa de Est. Cu peste 700 de angajați, ELKO este prezent în 9 țări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia și Kazahstan. ELKO reprezintă mai mult de 90 de producători IT de renume mondial și distribuie peste 20.000 de articole către o rețea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revânzătoare. Compania este deținută de mai multe entități și de fondul de investiții Amber Trust.

www.elko.ro

www.elkogroup.com