.

ELKOTech Romania organizează în perioada 23 mai – 13 iunie Roadshow-ul „IS ELKO 2014 - Idei și Soluții" în mai multe orașe importante din țară. "În cadrul ‘IS ELKO 2014 - Idei și Soluții’ mergem în orașe importante din țară, cu o echipă extinsă, compusă din membrii departamentelor de Soluții și de Product Management, pentru a prezenta partenerilor din regiune cele mai noi soluții, produse și tehnologii din oferta ELKO. Acest roadshow reprezintă un demers firesc, rezultat din angajamentul nostru ferm în zona suportului pentru proiectele realizate de partenerii noștri. Beneficiem de implicarea unor producători importanți, cărora le mulțumim și pe care ne bucurăm să îi avem alături de noi", precizează Gabriela Gheorghe (foto), Director General al ELKOTech Romania.

În strânsă colaborare cu producători de renume și luând în considerare tendințele de cloud computing, big data analytics, aplicații digitale, mobilitate și securitate, ELKOTech Romania își propune să prezinte cele mai noi soluții, tehnologii, produse și servicii care aduc valoare partenerilor ELKO și îi ajută să răspundă mai bine provocărilor și cerințelor pieței.

Pentru evenimente au fost pregătite sesiuni interactive de prezentări și de conceperi de soluții. Vor fi dezbătute subiecte legate de arhitectura și tehnologiile folosite în prezent în soluții și proiecte. Pe lângă temele legate de servere, networking, cablare și supraveghere video vor fi abordate și subiecte noi, legate de infrastructuri civile și industriale, aplicații și automatizări, control și monitorizare energetică.

Evenimentele se adresează firmelor cu profil de integrator de sisteme: persoane de decizie din departamentele de vânzări, soluții, proiecte, tehnic. Din partea ELKOTech vor participa membrii echipelor de soluții și product management, alături de reprezentanți ai producătorilor invitați: ACTi, Allied Telesis, APC by Schneider Electric, ATEN, Axis Communications, Bitdefender, Fujitsu, Linksys, QNAP, Supermicro.

Următoarele orașe pe harta roadshow-ului sunt Timișoara (5 iunie) și București (13 iunie), până acum fiind organizate evenimente la Cluj și Brașov.

Pentru mai multe detalii legate de Roadshow-ul „IS ELKO 2014 – Idei si Soluții", contactați sales@elko.ro.

Despre ELKOTech Romania și Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, Packard Bell, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital. ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanți distribuitori IT din Europa de Est. Cu peste 700 de angajați, ELKO este prezent în 9 țări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia și Kazahstan. ELKO reprezintă mai mult de 90 de producători IT de renume mondial și distribuie peste 20.000 de articole către o rețea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revânzătoare. Compania este deținută de mai multe entități și de fondul de investiții Amber Trust.

www.elko.ro

www.elkogroup.com