.

Fuzionarea include activitățile de distribuție de componente PC și asamblare de computere

ELSACO ELECTRONIC și VIAMI COMPUTERS au anunțat fuzionarea de la 1 octombrie 2005 a activităților în domeniul IT (hardware calculatoare). ELSACO ELECTRONIC va prelua activitatea de distribuție de componente PC și asamblare de computere a firmei VIAMI COMPUTERS. ELSACO va asigura service și garanție, în condiții normale, pentru toți clienții VIAMI.

Motivația principală care a stat la baza deciziei ELSACO ELECTRONIC constă în lărgirea activității de distribuție a firmei. Astfel, pe lângă pertenerii tradiționali ai firmei ELSACO (Foxconn, Thermaltake, HIS, Mitsumi, Peak Hardware, Dicota, A-Data, Powercom etc), portofoliul de parteneri va include acum și portofoliul de furnizori ai Viami Computers, dintre care se evidențiază Intex Technologies și MTC.

ELSACO ELECTRONIC este firmă certificată ISO 9001 pentru producția de calculatoare, notebook-uri, servere și dezvoltarea de produse software. Firma comercializeaza de asemenea o gamă largă de componente, consumabile și accesorii PC. Elsaco are filiale în următoarele localități: București, Bacău, Botoșani, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Sibiu, Suceava. ELSACO a realizat în anul 2004 o cifră de afaceri de peste 20 milioane Euro. Produsele ELSACO se pot achizitiona online prin ELSACO SHOP: shop.elsaco.com
Tot de la 1 octombrie ELSACO ELECTRONIC se va muta în sediul VIAMI.

VIAMI COMPUTERS: Import si distributie de componente de computere. Principalele produse sunt: accesorii PC, carcase, memorii, rețelistică, surse, plăci video etc pentru revânzătorii și integratorii de sisteme, care la rândul lor asambleaza calculatoare pentru vânzare. Vânzare și distribuție online la www.viami.ro.