.

Epicor Software a lansat Universitatea Epicor, un nou centru de excelență pentru instruirea clienților, partenerilor și angajaților săi. Această inițiativă globală este creată ca să răspundă în mod direct provocării de a furniza consecvent o instruire de calitate înaltă, în toată lumea, ca să extindă gama existentă de „livrabile" de instruire a Epicor și să ofere programe de certificare pentru canalele de distribuție partenere Epicor, aflate într-o creștere rapidă. Universitatea Epicor se bazează pe o echipă centrală dedicată, care va fi responsabilă pentru dezvoltarea și transmiterea tuturor aspectelor mixate la nivel global, privind conținutul educațional – materiale și instruire.

„Această nouă inițiativă extinde angajamentul semnificativ al Epicor de a oferi resurse de instruire și educare best-in-class clienților, partenerilor și angajaților din toată lumea", precizeaza Louise Keppel, vice president, worldwide education al Epicor, persoana care conduce Universitatea Epicor. „Pentru clienții noștri, instruirea utilizatorului final are un impact direct asupra succesului în implementarea de enterprise software, iar Universitatea Epicor va constitui o resursă suplimentară care să asigure clienților accesul la cea mai bună instruire și educare disponibilă în lume, furnizată așa cum au nevoie, atunci când au nevoie —virtual, integrată sau în sala de clasă".

Obiectivul principal al Universității Epicor este acela de a furniza clienților resurse și instrumente care să îi ajute să obțină cele mai mari beneficii posibile din investiția lor în enterprise software și să permită utilizatorilor individuali să aibă succes, abordând modalitățile lor preferate de învățare. Epicor oferă deja o gamă extinsă de resurse de educare, care permit utilizatorilor să obțină maximum din investiția în aplicația software pe care o face organizația — de la cursurile integrate în sistemul său de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), la ghiduri de utilizare extensive, cursuri la sală și certificări și până la un sistem de ajutor online, care include suport mobil și ghiduri de îndrumare tehnice.

In prezent, există peste o sută de cursuri integrate asociate cu suita ERP premiată, de generație următoare, Epicor 9, peste 100 de cursuri virtuale sau la clasă disponibile, 2500 de pagini de conținut și grafică în Ghidurile Tehnice Epicor și 74.000 de câmpuri definite în Epicor 9 Field Help. Centralizarea resurselor curente și mărirea numărului de persoane din echipa de educare vor permite Epicor să ofere încă și mai multe opțiuni de materiale de educare și instruire, furnizând un serviciu îmbunătățit clienților, partenerilor și angajaților, indiferent unde sunt ei localizați.