.

Epson a lansat imprimanta SureColor SC-P10000, adăugând astfel seriei SC-P un nou model inovativ și ușor de utilizat. Imprimanta combină productivitatea ridicată, calitatea superioară şi ușurința de utilizare într-un singur echipament complet, care poate tipări fotografii de format mare, materiale POS şi semnalistică de calitate superioară, la viteze foarte mari. 
 
„Noul nostru model de 44 de inci este ideal pentru centrele de copiere cu un volum mare de lucru care au nevoie să printeze foarte rapid și fără să facă rabat de la calitate. Clienții noștri trebuie să continue să evolueze și este esențial pentru noi să ne extindem portofoliul și tehnologiile pentru a le îndeplini cerințele”, precizează Marc Boehmer, Product Manager, Epson Europe.
 
SureColor SC-P10000 este o soluție optimă pentru laboratoarele foto, pentru centrele foto şi cele de copiere de pe străzile aglomerate şi pentru companiile care sunt în căutarea unei soluții de imprimare in-house. În toate aceste situații, utilizatorii au nevoie de o imprimantă care produce printuri de cea mai înaltă calitate și oferă productivitate sporită la rezoluții de cel puțin 600 X 600 DPI. 
 
Astfel, modelul SC-P10000 încorporează noul cap de printare PrecisionCore MicroTFP pentru a obține rezultate excepționale, chiar şi în modurile de printare rapidă. Utilizatorii pot fi siguri că imprimanta va funcționa fără probleme datorită tehnologiei de mare precizie pentru alimentarea mediilor de tipărire, care include un nou sistem de stabilizare bazat pe o cameră şi un sistem de role bazat pe inducție.
 
Culorile precise, gradația fină și detaliile exacte diferențiază printurile de calitate superioară. Epson asigură clienții că pot fi competitivi și pot oferi rezultate precise și de încredere pe toate planurile, datorită noului set de cerneluri Epson UltraChrome Pro cu 10 culori. Nuanțele de negru vor fi intense şi vibrante, datorită noului tip de cerneală neagră în varianta foto şi mată, cu o densitate superioară. Se obține o gradație mai bună cu granularitate redusă, datorită cernelii K4 şi tehnologiei cu picături de dimensiuni multiple (Multi Size Droplet Technology - MSDT).
 
Printarea fuss-free este, de asemenea, posibilă cu noul model SC-P10000. Utilizarea imprimantei se face foarte ușor, datorită ecranului LCD color care ghidează utilizatorul cu ajutorul ilustrațiilor. 
 
În ceea ce privește gestionarea, înlocuirea şi schimbul mediilor de tipărire, procesul este rapid şi nu necesită eforturi. În timpul imprimării, geamul transparent de pe capacul imprimantei şi geamul capacului pentru role permit utilizatorilor să verifice starea imprimării şi cantitatea de medii de tipărire rămasă. După finalizarea imprimării, poziția capului de printare permite curățarea acestuia de către utilizator, odată cu capacul pentru cerneală, pentru a reduce costurile de întreținere.
 
În plus, utilizatorii pot administra stabilitatea culorilor fără să fie nevoie de soluții suplimentare scumpe, cu ajutorul funcției Epson Colour Calibration.
 
Noua imprimantă va fi disponibilă începând cu luna mai a acestui an.