.

Epson a lansat singura imprimantă POS pentru cupoane integral color. Epson TM-C710 este o imprimantă cu un design compact, care permite desfășurarea de campanii de marketing personalizate, contribuind la creșterea veniturilor și la fidelizarea clienților. "Calitatea extraordinară a cupoanelor produse fac din TM-C710 instrumentul ideal de marketing direct, oferind o comunicare mai eficientă cu clienții. Poate fi utilizată pentru o gamă largă de evenimente speciale, campanii promoționale, programe de loialitate și vânzări VIP, dar și pentru a atrage clienți noi și pentru a genera mai mult trafic în magazine", precizeaza Thierry Rohart, manager comercial al diviziei de echipamente pentru punctele de vânzare la Epson Europe. Imprimarea color de înaltă calitate diferențiază cupoanele de chitanțe, sporește vizibilitatea promoțiilor și ratele de răspuns, stimulând vânzările. Mai mult, posibilitatea imprimării la cerere permite personalizarea ofertelor speciale, a promoțiilor sau a mesajelor pentru fiecare client în parte.

Pentru servirea rapidă a clienților, TM-C710 imprimă un cupon cu o dimensiune medie (20cm, 360 x 180 dpi) în aproximativ două secunde, iar posibilitatea alimentării cu cerneală și hârtie în doar câteva secunde asigură o funcționare ușoară și crește eficiența. TM-C710 este, de asemenea, economică, deoarece cartușele de mare capacitate produc până la 4.000 de cupoane per cartuș, în timp ce sistemul de „gestionare inteligentă a cartușelor" asigură că fiecare picătură de cerneală este utilizată, menținând costul total per chitanță la un nivel scăzut.

Caracteristici cheie:

Modalitate eficientă de atragere a noilor clienți, prin intermediul cupoanelor integral color, de înaltă calitate, personalizate

Posibilitatea imprimării de cupoane la cerere, în punctul de vânzare, pentru a stimula vânzările

Promoții și mesaje personalizate pentru fiecare client

Design compact pentru o instalare simplă în punctele de vânzare

Viteze mari de imprimare

Ușor de utilizat – alimentarea cu hârtie și cerneală se realizează în doar câteva secunde

Economică – sistemul de „gestionare inteligentă a cartușelor" garantează că fiecare picătură de cerneală este utilizată

Cost total de exploatare redus – cartușele de mare capacitate imprimă un volum mare de cupoane

Interfețe Dual USB și Ethernet, pentru o integrare ușoară

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, a cărui gamă de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme de imprimare, proiectoare 3LCD și roboți industriali până la senzori și alte micro-dispozitive. Fiind dedicată depășirii așteptărilor clienților din întreaga lume, compania Epson oferă valoare pentru clienți prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe piețe care sunt destinate întreprinderilor și utilizatorilor domestici, dar și comerțului și industriei.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 68.000 de angajați în 96 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Cu 1.727 de angajați, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2012 au fost de 1.540 milioane de Euro.

http://www.epson.eu

Viziune ecologică 2050

http://eco.epson.com/