.

Epson anunță suportul pentru Android Printing, platforma nativă de printare care a debutat în cadrul AndroidTM KitKat (versiunea 4.4). "Suntem mândri să oferim suport pentru noua tehnologia Android Printing lansată odată cu versiunea KitKat", precizează Kevin Toes din cadrul Epson Europe. "Este o îmbunătățire majoră de care se vor bucura atât utilizatorii Android, cât și dezvoltorii care lucrează cu această platformă. De acum, dispozitivele care rulează KitKat vor putea printa pe imprimantele Epson atât prin intermediul aplicațiilor Google preinstalate, cât și din aplicațiile noi aflate încă în dezvoltare. Acest lucru se traduce prin ușurarea printării mobile de pe noua generație de dispozitive Android."

Prin intermediul Android Printing, utilizatorii de dispozitive mobile pot printa documente, fotografii, pagini web și email-uri, fără să fie necesară folosirea unei aplicații dedicate. Peste 100 de modele de imprimante și multifuncționale Epson echipate cu tehnologia Epson-Connect au suport nativ pe cele mai noi tablete și smartphone-uri AndroidTM de la producători precum Google, HTC și Samsung.

Android Printing le permite utilizatorilor de dispozitive Android să printeze fără să fie necesară instalarea unei aplicații dedicate. Utilizatorii se pot conecta direct la imprimantele disponibile, pot schimba dimensiunea hârtiei, pot alege paginile pe care vor să le imprime și pot să tipărească aproape orice document, imagine sau fișier. După descărcarea aplicației gratuite Epson Print Enabler, utilizatorii pot printa email-uri, fotografii, conținut web sau documente pe orice model de imprimantă Epson compatibilă folosind o serie de aplicații Google Play precum ChromeTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM, PhotosTM și QuickofficeTM.

Mai multe despre soluțiile Epson de printare mobilă

Soluțiile de printare mobilă Epson Connect facilitează printarea documentelor, fotografiilor, e-mail-urilor și a paginilor web folosind o imprimantă cu suport Epson Connect în combinație cu o tabletă, un smartphone sau un calculator. De asemenea, Epson este membru al Mopria Alliance, demonstrând angajamentul pentru dezvoltarea standardelor de printare mobilă care le permit utilizatorilor să tipărească cu ușurință indiferent de brand, dispozitiv sau sistem de operare.

http://global.epson.com/web_sites.html

https://www.epsonconnect.com/

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, a cărui gamă de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme de imprimare, proiectoare 3LCD și roboți industriali până la senzori și alte micro-dispozitive. Fiind dedicată depășirii așteptărilor clienților din întreaga lume, compania Epson oferă valoare pentru clienți prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe piețe care sunt destinate întreprinderilor și utilizatorilor domestici, dar și comerțului și industriei. Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 68.000 de angajați în 96 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este sediul regional al Grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Cu 1.727 angajați, vânzările Epson Europe în anul fiscal 2012 au fost de 1.540 milioane Euro. http://www.epson.eu