.

Epson a anunțat pe 9 martie că susține proiectul Wild Wonders of Europe care urmărește protecția biodiversității din Europa prin implicarea fotografilor profesioniști pasionați de „wild-life".

Wild Wonders of Europe este organizația din spatele proiectului care a început în anul 2008, atunci când 66 dintre cei mai cunoscuți fotografi europeni (inclusiv din România) au fost invitați să realizeze o colecție de fotografii care să surprindă viața sălbatică a Europei. Proiectul se va finaliza anul acesta, când se celebrează Anul Internațional al Biodiversității, cu expoziții de fotografii în 44 de țări. Expozițiile vor fi inaugurate în luna Aprilie, la Haga.

Pentru a aduce viața sălbatică europeană în fața europenilor, Epson va imprima fotografiile pe suporturi profesionale. Epson este unul dintre partenerii care susțin proiectul la nivel european, alături de WWF, Nikon și National Geographic.

Primele fotografii „wild-life" din Europa vor însoți un eveniment de protecție a biodiversității organizat de WWF în Bruxelles, în luna martie. La eveniment, vor fi expuse 12 fotografii printate de Epson din proiectul Wild Wonders of Europe.*

*Prezentarea fotografiilor poate fi accesată la adresa ftp: ftp://93.113.3.106; User: pressread; Password: presssupport