.

Ericsson a obtinut reinnoirea pe termen lung si extinderea acoperirii certificarii SS- EN ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Aceasta certificare superiora a fost acordata companiilor Ericsson din Europa de sud est de catre organizatia Det Norske Veritas, care este considerata unul dintre liderii in domeniu.

Certificarea a fost acordata dupa o saptamana intreaga de cercetare, monitorizare, 'auditare locala' si inregistrare a sistemelelor de management ale companiei cu scopul de a verifica compatibilitatea lor cu standardele crescute fixate de catre organismul de certificare. In acelasi timp, ea reprezinta o dovada a valorilor globale urmate de companie, excelenta ei operationala, perseverenta ei si orientarea catre clienti, care sunt trasaturi definitorii ale activitatii companiei.

Certificarea a fost acordata pentru Dezvoltare Operationala in Europa de sud-est, Departamentul de dezvoltare operationala, dar se aplica unei game largi de servicii, si anume: marketing, vanzare si aprovizionare cu produse de telecomunicatii, solutii si servicii. Pe langa Grecia, ea se aplica si urmatoarelor entitati: Romania, Bulgaria, Moldova, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Cipru, Albania si Malta. Certificatul este valabil pana in aprilie 2008. Acest certificat dovedeste calitatea si gradul de inovatie al serviciilor companiei si angajamentul de a oferi cele mai bune solutii la toate cererile posibile ale clientilor.