.

EuroGsm intră în campania de Black Friday în perioada 18 – 24 noiembrie și anunță reduceri la toate categoriile de produse – începând de la cele mai dorite telefoane și tablete de top și până la cele mai căutate accesorii, sub sloganul “Cele mai așteptate reduceri ale anului sunt aici”. “Fiind prezenți atât în online, cât și în peste 70 de orașe din țară, suntem extrem de atenți la evoluția interesului clienților față de achiziția de gadget-uri și accesorii din ultimii ani. Căutăm să înțelegem ce anume așteaptă clienții noștri de la un gadget și să le oferim produse care răspund nevoilor și așteptărilor acestora. De aceea, prin oferta de Black Friday, vrem să venim în întâmpinarea cerințelor mai multor categorii de clienți și încercăm ca aceasta să fie cât mai completă. În ceea ce privește așteptările de la această perioadă, suntem optimiști cu privire la succesul campaniei gândite pentru această săptămână și ne așteptăm atât la o dublare a vânzărilor față de o perioadă normală din an, cât și la o creștere cu 50% a vânzărilor față de campania Black Friday de anul trecut”, precizează Zoltan Halmai (foto), Director Comercial EuroGsm.
 
Printre produsele care fac parte din oferta Black Friday din acest an vor fi telefoanele din categoria high-range, ca LG G5 sau Sony Xperia Z5, cele din categoria mid-range - LG Nexus 5x, Samsung Galaxy J5 2016, Samsung Galaxy Xcover 3, precum și accesoriile wearable precum Vector Watch sau Huawei Watch W1. Produsele vor fi disponibile la prețuri cu discount-uri de până la 50%. De altfel, reprezentanții companiei apreciază că cele mai căutate telefoane vor fi din gama mid-range a producătorului Samsung, iar printre cele mai căutate accesorii se vor număra acumulatorii externi, boxele portabile și căștile Bluetooth. 
 
 
Ofertele vor fi disponibile atât în rețeaua de magazine EuroGsm, cât și în shop-ul online, iar clienții care s-au abonat până pe 17 noiembrie la newsletter-ul de pe site, au primit ghidul “Cum să cumperi inteligent de Black Friday în 5 pași simpli”. În plus, tot aceștia vor primi în cursul zilei de 17 noiembrie ofertele de Black Friday, cu o zi înainte ca oferta să fie lansată pe site.
 
În ceea ce privește rețeaua de magazine, în perioada Black Friday, pe lângă ofertele menționate mai sus, vor fi disponibile și accesorii cu preț fix de 5 lei, 10 lei sau 15 lei cu TVA.
 
Promoții-surpriză pentru clienții EuroGsm în perioada Black Friday
 
Oferta EuroGsm pentru Black Friday încearcă să acopere într-un mod exhaustiv dorințele clienților și include: telefoane de top cu prețuri începând de la 1799.9 lei, telefoane destinate activităților outdoor cu prețuri începând de la 179.9 lei, tablete de la 199.9 lei, dar și smartphone-uri cu prețuri începând de la 179.9 lei.
 
Vedetele campaniei EuroGsm de Black Friday sunt LG G5, Samsung Galaxy J5 (2015), Lenovo Tab 3 Essential 3G, Selfie-stick Forever MP400 și boxa portabilă Bluetooth Forever BS-100.
 
În plus, clienții EuroGsm vor putea beneficia între 18 și 19 noiembrie de “Oferta Orei” – un element nou față de campaniile derulate până acum, prin intermediul căreia clienții vor avea parte de produse la reduceri speciale, disponibile în intervale limitate de timp. Printre aceste produse se numără LG Nexus 5X și Samsung Galaxy J5 (2016).
 
 
Despre EuroGsm
 
EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 110 unități în 77 de orașe în cei 19 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.