.

Euroweb România, parte a grupului Turk Telekom, plănuiește să-și lărgească aria de acțiune și să devină una dintre companiile de top la nivel european. În acest sens, compania și-a consolidat echipa managerială cu 3 noi membri, va lansa o serie de noi servicii și produse și își va redefini identitatea vizuală. Începând cu luna martie, Toma Matei a devenit noul director de vânzări Euroweb, Daniela Florentina Gurău a fost numită director financiar iar Sorana Bălan – manager resurse umane. În plus, la începutul lunii aprilie Euroweb își va lansa noul website și o serie de noi materiale promoționale menite să îmbunătățească relația cu clienții și să ducă valoare adaugată serviciilor companiei. Noul website Euroweb va fi singurul din sectorul telecomunicațiilor B2B care va oferi suport tehnic online printr-un live chat ce pune în legătură directă clienții companiei și departamanetul ei tehnic. Înainte de implementarea acestui sistem, la orice defecțiune raportată era necesară deplasarea unei echipe tehnice la locația clientului. Prin această aplicație aproximativ 40% din deranjamentele raportate vor putea fi remediate în 5 minute prin control la distanță, clienții Euroweb beneficiind astfel de servicii mai sigure și mai stabile.

 

„Prin noua echipa am vrut sa aducem un suflu nou in abordarea acestui sector. Am revigorat echipa manageriala cu oameni energici, cu viziune,inițiativa si foarte multă experiența in sector si sunt sigur ca împreuna vom dezvolta proiecte inovatoare care ne vor creste cota de piața si ne va consolida poziția in topul jucătorilor puternici de pe piața locala dar si europeana de telecomunicatii. Primul pas consta in lansarea noului website insa clientii nostri vor avea mai multe surprize placute pe parcursul acestui an", precizeaza Stuart Evers, CEO Euroweb România.

 

De la inceputul acestui an Euroweb si-a concentrat atentia pe noi linii de business prin care sa-si ajute clientii sa devina mai competitivi atat la nivel local, cat si international, iar in perioada urmatoare compania, impreuna cu grupul din care face parte, planuieste o abordare dinamica si extinsa asupra sectorului de telecomunicatii regional.

 

„Anul acesta se anunta unul dificil pentru piata locala de telecomunicatii. Se pune din ce in ce mai multa presiune pe reducerea costurilor, criza economica nu a trecut iar companiile nu mai sunt dispuse sa investeasca in dezvoltarea infrastructurii chiar daca acest lucru le-ar ajuta pe termen lung. Per total nu cred ca piata romaneasca de telecomunicatii va inregistra o crestere semnificativa in 2013. In aceste conditii trebuie sa ne adaptam la nevoile clientilor nostri, sa aducem cat mai multa valoare adaugata prin produsele si serviciile noastre si sa gasim noi directii de dezvoltare care sa compenseze climatul economic nefavorabil." Stuart Evers, CEO Euroweb Romania.

 

In primul trimestru al acestui an, Euroweb a inceput un program investitional menit sa imbunatateasca calitatea serviciilor prin dezvoltarea infrastructurii, schimbarea flotei de masini de interventii si dezvoltarea de noi produse. Tot pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, compania va incepe un program de dezvoltare a capacitatilor profesionale ale angajatilor.

 

„ Piața locală de IT si Telecomunicatii este una foarte dinamica care necesita o adaptare constanta si proactiva la nevoile si cerintele clienților. Sunt multi operatori in piata care ofera mai mult sau mai putin produse similare cu ale noastre insa obiectivul nostru este sa ne diferentiem prin excelenta operationala pe care noi o livram astfel incat clientii nostri sa fie mereu satisacuti s loiali." Toma Matei, Director Vanzari Euroweb România.

 

Echipa manageriala:

 

Toma Matei

Toma si-a a inceput cariera in cadrul Euroweb in anul 2008 cu functia de Key Account Executive. In anul 2009 a fost promoval in functia de Area Sales Manager iar in anul 2010 a fost numit regional Sales Manager Transilvania. Incepand cu anul 2011 Toma a coordonat procesul de vanzare pentru zona de Vest a Romaniei in calitate de Regional Sales Manager Vest (Transilvania si Banat). In Februarie 2013 a fost numit Director de Vanzari in cadrul Euroweb.

Toma este absolvent al facultatii de management in Telecomunicatii din cadrul Universitatii DeVry din Chicago, SUA si in curs de finalizare al unui program de MBA din cadrul Academiei Executive a Universitatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Viena, Austria.

Inainte de a incepe in Euroweb, Toma a activat in industria de Market Research si Consultanta IT din Statele Unite ocupand diferite functii in mai multe organizatii

 

Daniela Florentina Gurau

Inainte de a coordona departamentul financiar al Euroweb, Daniela Florentina Gurau a activat timp de 5 ani ca Director financiar in cadrul Grupului Dual si 4 ani ca Auditor Financiar in cadrul Deloitte Romania.

Daniela este membra a celei mai importante organizatii mondiale a profesionistilor contabili ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si a unora dintre asociatiile de profil din Romania precum CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si ANEVAR (Uniunea Națională a Evaluatorilor Autorizați din România ). Daniela este absolventa a Facultatii de Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti si detine un master in Contabilitate Internationala.

 

Sorana Balan

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul resurselor umane Sorana Balan a coordonat de-a lungul carierei sale complexe strategii de HR pentru doua companii importante de pe piata romaneasca, respectiv RTC Holding si Biofarm.

Absolventa a Facultatii de Studii Economice in Limbi Straine (SELS) din cadrul ASE, Bucuresti si a doua programe de master – unul in Administrarea Afacerilor si Dezvoltare Organizationala obtinut la Universitatea din Orleans, Franta si unul in Managementul Resurselor Umane – ASE Bucuresti, Sorana s-a alaturat echipei Euroweb in 2013.

 

Euroweb Romania

Euroweb Romania, unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania, furnizeaza solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.

 

Incepand cu anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania este Turk Telekom. Grupul Turk Telekom detine cea mai vasta infrastructura de telecomunicatii din Sud-Estul Europei, intrunind marci ca Pantel, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT. Turk Telekom este listata la Bursa din Istanbul sub indicativul TTKOM.