.

Evolio a lansat tableta M8, cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop, procesor Quad Core la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și ecran de 8 inch, IPS HD. Prin conexiune rapidă 3G+, cu viteză de download HSDPA, utilizatorii pot naviga în voie, pot efectua apeluri telefonice GSM și transmite mesaje text. Totodată, tableta beneficiază de Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și receptor GPS care permite conectarea la sateliți și pozitionare geografică. “M8 oferă ușurință în utilizare prin extinderea spațiului destinat aplicațiilor la toată capacitatea tabletei dar și comunicare fără limite. Este un produs care securizează portofoliul Evolio pe segmentul tabletelor și ale cărui caracteristici răspund principalelor cerințe ale utilizatorilor de tablete”, precizează Liviu Nistoran CEO& Founder.
 
 
Pentru imagini mai reale ca niciodată, tableta beneficiază de un display IPS HD de 8 inch cu rezoluția de 1280x800 pixeli, ce oferă un unghi de vizualizare excelent, claritate a textelor și a detaliilor. Tableta dispune de 2 camere foto, dintre care una principală cu blitz și una secundară pentru selfie-uri. 
 
 
Cu design slim, carcasă din aluminiu și autonomie sporită, M8 este potrivită pentru utilizare extinsă, în vacanță sau acasă.
 
 
Tableta poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul de 449 lei pe site-ul evolioshop.com, începând din 23 iunie. Primele 20 de comenzi sunt însoțite de un sistem audio smart Xound One, cadou.