.

Noua tabletă convertibilă X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inchi, sunet Stereo și autonomie sporită, este partenerul de încredere la birou și, în același timp, dă sartul distracției. Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 substituie cu ușurință funcțiile unui notebook. În premieră, Evolio X10 este echipată cu tehnologia audio Stereo X Boost Sound, care redă sunet stereo prin intermediul celor două difuzoare de 1 W.

Evolio X10 Fusion este vârful gamei de tablete X-treme, și este echipată pentru distracție, oferind imagini și sunet stereo la calitate înaltă, și poate suplini cu ușurință rolul unui notebook, editarea de documente de tip Office fiind extrem de facilă. Tableta este ideală și pentru susținerea prezentărilor de afaceri, putându-se conecta la ecrane mai mari prin HDMI sau prin Wi-Fi Display. Procesorul puternic Quad-Core, de la Rockchip, tactat la 1,4 GHz, alături de memoria RAM de 1 GB și cea Flash de 16 GB asigură o configurație tehnică ce va rula lin orice tip de aplicații, chiar și dintre cele mai solicitante din punct de vedere grafic.

Amatorii de disctracție vor fi, de asemenea, foarte atrași de tableta Evolio X10, grație calităților video și audio ale acesteia. Ecranul tabletei, cu diagonală de 10,1, este HD, de tip Super IPS, având o rezoluție de 1280x800 pixeli și un format 16:9, ceea ce face tableta ideală pentru vizionarea de filme, vidoclipuri, sau prezentări multimedia. Experiența vizuală este susținută și de tehnologia audio Stereo X Boost Sound care garantează claritate și calitate sporită sunetului oferit de cele două difuzoare stereo, de 1W fiecare, amplasate frontal pe tabletă.

"Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi. Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate. Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului", a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Bateria de 6800 mAh îi oferă o autonomie de invidiat și va transforma noua tabletă Evolio X10 Fusion în companionul ideal de călătorie.

Ca toate tabletele gamei X-treme, și X10 este echipată cu soft-ul de Securitate Norton Mobile Security, care protejează datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. În cazul pierderii tabletei, soft-ul Norton Mobile Security permite, prin internet, blocarea și ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme.

Elementele de conectivitate ale tabletei Evolio X10 sunt variate, aceasta dispunând de conexiune internet Wi-Fi, 802.11 B/G/N, Bluetooth, Audio Jack de 3,5 mm, porturi mini HDMI și Micro SD. Conexiunea la internet se poate realiza și prin modem extern 3G.

Evolio X10 dispune de două camere foto, una pricipală de 2 Mpx și una amplasată frontal pentru a oferi utilizatorului posibilitatea efectuării de apleluri video prin intermediul platformelor de comunicare online.

Sistemul de operare a tabletei Evolio X10 este Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicații din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar și aplicații de Social Media ca Facebook și Pinterest.

Tableta Evolio X10 este disponibilă în forma Fusion, cu tastatura inclusă, dar și individual, pe www.evolioshop.com și în magazinele de specialitate, la prețuri începând de la 799,90 lei.

www.evolio.ro