.

X-watch Sport este cel mai nou model de ceas inteligent Evolio, dotat cu receptor GPS de mare precizie precum și cu alți senzori. Noul model de smartwatch permite localizarea geografică precisă, monitorizarea cu mare acuratețe a mișcării și obținerea în timp real de informații precum altitudine, presiune atmosferică, temperatură, puls, etc. “Piața de wearables a înregistrat în primele 4 luni din 2017 un progres semnificativ, de aproximativ 120 % față de perioada similară a anului trecut. Evolio a înregistrat un succes remarcabil pe această piață situându-se în top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vândut smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unități vândute în ultimele 12 luni”, precizează Liviu Nistoran, CEO și fondator Evolio.
 
X-watch Sport aduce ca noutate în gama Evolio, posibilitatea de măsurare precisă a mișcării utilizând și receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exactă  a mișcării reale și implicit a energiei consumate, luând în considerare atât distanța parcursă cât și diferența de altitudine. X-watch Sport monitorizează sporturi precum ciclism, alergare, drumeție montană, etc.
 
 
O altă noutate a noului model X-watch Sport  este funcția Cardio dinamică, ce măsoara pulsul în timp real și în mod continuu. 
 
X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inch, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph, etc.
 
Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android și IOS,  și are implementate toate funcțiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri și citi notificări de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype, etc.
 
 
X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externă, pentru ca ceasul să poată fi reîncărcat complet în orice moment.
 
 
Ceasul inteligent X-watch Sport va fi disponibil din luna iunie în rețelele de retail la prețul recomandat de vânzare de 699 lei. 
 
Primele 50 de ceasuri comandate online de pe site-ul Evolio, www.evolio.ro, pot fi achiziționate, începând de astăzi 31 mai 2017, la prețul promoțional de 499 lei.  
 
Despre Evolio
 
Evolio este brandul românesc cu cea mai largă gamă de produse electronice, IT și de telecomunicații, fiind lider de piață în categoria brandurilor locale pe segmentele: GPS, drone, ceasuri inteligente și camere video de acțiune.