.

Telefoanele mobile au ajuns gadget-urile cele mai râvnite de români și se află pe primul loc în preferințele acestora atunci când vine vorba de intenția de cumpărare de Black Friday. De asemenea, telefoanele sunt și dispozitivele la care așteaptă și cele mai mari reduceri de Black Fiday, alături de electrocasnice mici, tablete și laptopuri, potrivit unui sondaj online realizat pentru evoMAG de iVOX. "Am comandat acest sondaj pentru a vedea ce își doresc clienții noștri. Dar nu numai atât! Vom ține cont de dorințele lor, iar de Black Friday aceste categorii de produse se vor regăsi în rândul acelora la care vom oferi cele mai mari reduceri", precizează Mihai Pătrașcu (foto), CEO evoMAG.ro. Reducerile evoMAG de Black Friday vor ajunge anul acesta până la 70% și vor fi active timp de trei zile, începând de pe 22 noiembrie și până pe 24 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Astfel, 16% dintre respondenți au menționat că urmăresc de Black Friday să cumpere un telefon mobil, 12,5% vor electrocasnice mici, 10,5% vor laptop-uri, 10,4% doresc tablete, iar 8,8% urmăresc să achiziționeze un televizor la un preț bun.

evoMAG va oferi reduceri semnificative, comparabile cu cele de Black Friday și înainte de acest eveniment. Astfel, până pe 21 noiembrie, evoMAG va sărbători Black Friday în fiecare zi. În acest mod, pe lângă reducerile care sunt în mod curent pe site, clienții evoMAG vor putea cumpăra produse cu discounturi mult mai mari și care nu se vor regăsi în oferta de Black Friday.

"Am putea spune că Black Friday este un eveniment egoist. Ca și comportament de consum, cu această ocazie clienții își achiziționează produse pentru ei, nu pentru a le face cadou. Black Friday deschide însă apetitul pentru cumpărăturile de sfârșit de an. Astfel, si luna viitoare, evoMAG va veni în sprijinul clienților și va continua seria de mega reduceri din această lună", a mai spus Mihai Pătrașcu.

Potrivit aceluiași sondaj, dacă anii trecuți interesul pentru acest eveniment venea cu precădere din partea bărbaților, anul acesta și femeile se arată tot mai interesate de Black Friday. Astfel, din cei 1.137 de participanți la sondajul realizat de iVOX, 555 au fost femei, adică 48,8%. Cât privește nivelul veniturilor respondenților, 24% au sub 1.000 de lei, 23% câștigă între 1.000 și 1.500 de lei, 12,5% între 1.500 și 2.000 de lei și doar 10,8% au un venit între 2.000 și 3.000 de lei.

Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală și produse destinate nou-născuților. evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro și este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro și servicile oferite se găsesc și pe pagina de Facebook a companiei.