.

Samsung Electronics Romania lansează pe piața din România LCD HDTV 750, cea mai nouă serie de televizoare 3D. Seria LCD 750 emite o imagine de calitate superioară și dispune de conectivitate avansată. Cu rețeaua DLNA și tehnologia Touch of Color (ToC) integrate, noile televizoare ridică standardul de performanță al categoriei . Seria 750 dispune de tehnologia 3D, care îi va transpune pe utilizatori direct în acțiune. "Prin seria 750 Samsung își propune să aducă experiența HDTV 3D în casele cât mai multor români", precizează Raul Filip, director al diviziei AV în cadrul Samsung România. "Cu un design atrăgător, îmbunătățiri semnificative în procesul vizionării , a conectivității și a eficienței în consumul de energie, seria LCD C750 promite să ofere utilizatorilor cea mai precisă imagine."

Noua serie Samsung LCD 750 stabilește noi standarde în categoria LCD HDTV, oferind tehnologia 3D și nenumărate tehnologii patentate. Procesorul 3D încorporat a fost conceput să fie compatibil cu toate formatele 3D. Împreună cu ochelarii și Blu-ray playerul 3D, Samsung oferă soluția completă, utilizatorii putând trăi întreaga aventură în fotoliul din living. Tehnologia 3D poate fi extinsă către transmisiunile TV, jocuri și DVD-uri, programe care pot fi convertite din formatul 2D în cel 3D. Samsung oferă cea mai bună experiență 3D HDTV prin intermediul unei tehnologii proprii: primul procesor 3D Hyper Real încorporat este optimizat pentru a permite compatibilitatea cu mai multe formate 3D dar și conversia în timp real de la 2 D la 3D. Tehnologia poate fi aplicată la orice tip de imagine 2D. Dacă sesiunea 3D a fost prea lungă și vrei să comuți pe formatul 2D, vei viziona una dintre cele mai bune imagini HDTV.

Cele două modele din seria LCD C750 sunt disponibile în diagonalele de 40 și 46 de inchi. Televizoarele LCD 3D au conexiune Ethernet integrată, funcții de wireless disponibile și Internet@TV, care asigură accesul la primul magazin de aplicații HDTV la nivel mondial, Samsung Apps. Samsung a anunțat de asemenea că o serie de noi furnizori vor livra conținut și aplicații magazinului Samsung Apps, incluzând YouTube, Accuweather, Twitter și serviciul de fotografie Picasa.

Ochelarii Samsung 3D te ajută să pătrunzi în lumea tridimensională fascinantă. Aceștia au un design elegant, sunt extremi de ușori și confortabili. Pot fi utilizați până la 50 de ore, fără a fi nevoie să fie încărcați. Ochelarii Samsung 3D sunt optimizați pentru formatul 3D, având o rezoluție 1920 X 1080.

Modelul Samsung C750 de 40 inchi are un preț recomandat de 1300 de Euro iar modelul de 46 inchi costa 1700 de Euro. Ochelarii Samsung 3D au un preț de 100 Euro.