.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2019  - Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit - se desfășoară în perioada 14 – 17 martie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.
 
Manifestarea se adresează atât importatorilor, exportatorilor și distribuitorilor de flori și plante, comercianților, arhitecților peisagiști și companiilor de peisagistică, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare întreținerii spațiilor verzi și proprietarilor de sere, cât și publicului larg.
 
 
În același timp, expoziția oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament. 
 
 
Astfel, specialiştii prezenţi la standuri vor oferi cele mai bune sfaturi şi idei privind sănătatea şi frumuseţea grădinilor şi arbuştilor, precum și informații utile despre îngrijirea zonelor verzi.
 
 
De asemenea, pasionații de grădinărit și horticultură sunt așteptați cu noi tehnici și metode folosite în grădinarit și în design floral.
 
EXPO FLOWERS & GARDEN se desfășoară în același timp cu CONSTRUCT - AMBIENT EXPO - Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, ROMTHERM - Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a   aerului, MOBILA EXPO - Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I - Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii și ANTIQUE MARKET I - Târg de obiecte de artă și antichități.