.

TRENDnet, cel mai bun brand de hardware pentru rețea wired și wireless din clasa sa, anunţă astăzi disponibiliatea unui nou docking-station USB 3.0 universal, modelul TU3-DS2, ce oferă un spor de performanţă profesioniştilor aflaţi în permanentă mişcare. Noul dispozitiv permite conectarea a maxim două monitoare, transformând orice laptop într-un adevărat workstation de birou, eliminând astfel disconfortul dat de lucrul pe un ultrabook mic şi incomod. Ocupa foarte putin spaţiu pe birou, fiind orientat pe vertical şi nu necesita un CD de instalare, totul funcţionând prin simpla conectare a monitoarelor la docking station. TU3-DS2 permite conectarea a două dislay-uri 1080p HD, oferind astfel unei staţie de lucru un total de 3 monitoare (inclusiv cel de la laptop).

Ca şi dotări, TU3-DS2  oferă suport audio 5.1 prin portul HDMI, doua jack-uri pentru caşti/microfon situate pe partea frontala a dispozitivului, un port EthernetGigabit, precum şi un total de şase porturi USB. Dintre acestea, doua porturi USB 3.0(frontale) sunt folosite pentru conectarea dispozitivelor de stocare(flash-uri sau HDD-uri USB), în timp ce restul de patru porturi USB 2.0 folosesc la conectarea perifericelor (mouse, tastatură, imprimantă, scanner).
    
Dispozitivul este compatibil cu Windows şi Mac (doar OS 10.9) şi poate fi folosit prin simpla conectare cu cablul USB 3.0 inclus.
Garanție: 3 ani
Pagina de produs: http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=310_TU3-DS2

Preț:
MSRP: 169 EUR

Despre Trendnet

TRENDnet este un brand global câștigător de numeroase premii, ce oferă o gamă completă de soluții de networking, atât pentu afacerile mici și medii cât şi pentru acasă. Fondată în 1990, TRENDnet își are sediul în Torrance, California și deține numeroase birouri in Europa, America Centrală, America de Sud și Asia. Produsele TRENDnet sunt comercializate în peste 125 de țări. Brandul TRENDnet este recunoscut pentru înaltă calitate, performanță excepțională și suport tehnic de neegalat.

www.trendnet.com