.

COSMOTE a lansat pe 22 iulie o extraopțiune avantajoasă pentru segmentul de utilizatori de prepaid, oferind clienților de Cartela COSMOTE câte 600 de minute și SMS-uri în rețea, 30 de minute în alte rețele naționale și internaționale (către rețele fixe din Europa, și rețele fixe și mobile din Statele Unite, Canada și Israel), totul pentru numai 3,5 Euro-lună. Extraopțiunea se adresează atât utilizatorilor existenți, cât și celor noi.

„Lansăm această nouă propunere pe segmentul de prepaid pentru a răspunde astfel tuturor categoriilor de utilizatori de Cartela COSMOTE. De asemenea, cred ca prin această ofertă COSMOTE reușeste din nou să inoveze piața prin lansarea celei mai bune propuneri din punct de vedere al raportului calitate – preț", a declarat Gabriel Ioniță, Senior Product & Services Development Manager în cadrul COSMOTE România.

În funcție de nevoile de comunicare ale fiecăruia, utilizatorii COSMOTE își mai pot activa și alte extraopțiuni, care le aduc un număr important de SMS-uri și minute utilizabile în rețea, precum și naționale și internaționale. Una dintre aceste extraopțiuni este cea care care le oferă câte 800 de minute și SMS-uri în rețea, precum și 60 de minute în alte rețele naționale și internaționale (către rețele fixe din Europa, și rețele fixe și mobile din Statele Unite, Canada și Israel), pentru  un cost lunar de 4,5 Euro.

Alte două extraopțiuni disponibile sunt Full Time - include 2.000 de minute în rețea către două numere preferate, 60 de minute în rețele naționale și internaționale (către rețele fixe din Europa, și rețele fixe și mobile din Statele Unite, Canada și Israel) și câte 425 de minute și SMS-uri în rețea, pentru numai 4,5 euro pe lună – și Bonus Lunar - include câte 300 de minute și SMS-uri în rețea pe lună pentru prima reîncărcare de minim 3 Euro în cursul oricărei luni a anului, până la sfârșitul anului. În plus, această extraopțiune nu are taxă de activare sau taxă lunară de utilizare, iar creditul încărcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare.