.

COSMOTE România și BRD - Groupe Société Générale au anunțat marți, 21 august 2007, încheierea unui parteneriat care permite utilizatorilor COSMOTE achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri deținute de BRD la nivel național. Inițiativa vine ca urmare a creșterii preferinței clienților pentru utilizarea serviciilor de plată electronice.

Plata facturii este efectuată fără comision și nu presupune existența unui angajament anterior cu banca. Astfel, utilizatorii COSMOTE pot achita facturile în câteva secunde doar prin tastarea codului de client, 24 de ore pe zi, la oricare dintre ATM-urile băncii.

În prezent, la nivel de piață, 12% dintre facturile de telefonie sunt achitate electronic, incluzând plata prin ATM, însă procentul este estimat să crească la 15% până la sfârșitul anului.

Facturile COSMOTE mai pot fi achitate și prin casieriile magazinelor COSMOTE, Germanos, Romtelecom, Internity, sucursalele Alpha Bank, Banc Post, CEC, ING Bank și în peste 500 de oficii informatizate ale Poștei Române.