.

Din această săptămână, abonații RCS & RDS pot plăti facturile pentru serviciile Digi și prin sistemele de plată Payzone, ca urmare a parteneriatului încheiat între furnizorul telecom și operatorul de tranzacții electronice. "Prin parteneriatul cu Payzone, extindem substanțial rețeaua de magazine în care se pot plăti serviciile Digi, oferind abonaților încă o metodă sigură și rapidă de plată. Satisfacția clienților este foarte importantă pentru noi, întotdeauna ținem cont de nevoile abonaților noștri și, de aceea, venim în întampinarea lor cu cele mai practice soluții", precizează Serghei Bulgac, Vicepreședinte Financiar RCS & RDS. Abonații RCS & RDS au astfel acces la încă 3500 de magazine în care pot plăti rapid și sigur factura Digi, utilizând datele înscrise pe factură. Plata se face în numerar cu factura, în magazinele marcate cu simbolul Payzone, iar chitanța primită va conține detaliile tranzacției și reprezintă dovada plății.

Plata prin intermendiul Payzone se adaugă celorlalte mijloace de plată oferite deja de RCS & RDS, compania punând la dispoziția abonaților peste 250 puncte de prezență, o rețea de parteneriate cu peste 7.500 magazine și rețeaua de plată a băncilor partenere. "Această nouă colaborare, aduce beneficii reale atât companiei noastre, cât și companiei RCS & RDS, și, foarte important, tuturor clienților plătitori de facturi RCS & RDS. Prin acest nou parteneriat, Payzone își extinde portofoliul de servicii de încasare cu un important furnizor de servicii național, RCS & RDS își extinde în mod semnificativ rețeaua de încasare a facturilor, iar clienții RCS & RDS vor beneficia de servicii de plată facturi sigure și rapide, prin rețeaua națională de peste 3500 de magazine partenere Payzone.", spune Cristina Constantin, Managing Director Payzone România.

Factura RCS & RDS mai poate fi plătită direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau în contul de client - www.rcs-rds.ro/contulmeu. Detalii complete despre modalitățile de plată a facturii sunt disponibile pe site-ul companiei.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă in peste 250 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă.

www.rcs-rds.ro

ww.facebook.com/rcsrds.romania

Despre PayZone

Payzone SA a intrat pe piața din România în 2004. Începând cu 2007, Payzone România face parte din grupul PAYZONE care oferă o gamă variată de servicii de plată și încărcare electronică în țări precum Irlanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, România și Grecia.

Payzone deține în prezent cea mai mare rețea de plăți electronice cu numerar din România, operând în total peste 11.000 de terminale în întreaga țară care oferă servicii sigure și de calitate pentru utilizatorii finali și partenerii retail.

Payzone România oferă pe piața din România un portofoliu vast de servicii de plată, inclusiv: vânzarea de produse preplătite pentru rețelele mobile, colectarea de plăți ale facturilor pentru furnizorii de servicii și utilități, credite si asigurări, vânzări de produse preplătite pentru plata prin Internet și transfer de bani.