.

FintechOS, companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituţiilor financiare, anunţă aducerea în echipa de management a lui Leon Stevens (foto), un executiv cu peste 25 de ani de experienţă în industria de software. Steven se va ocupa de accelerarea dezvoltării afacerilor și de coordonarea expansiunii globale. În trecut, a ocupat poziţii de top şi a dezvoltat operaţiuni pentru companii precum Salesforce, BMC, IBM, HP sau Symantec.
 
Inainte de FintechOS, Stevens a fost Chief Revenue Officer pentru Workbooks, unul dintre cei mai importanţi jucători de soluții CRM în cloud, precum şi Global VP Cloud Operations pentru BMC. Anterior, Stevens a fost General Manager EMEA şi Asia Pacific pentru Thunderhead și  VP UK şi EMEA în cadrul Salesforce pe segmentul serviciilor financiare.
 
“Am găsit la Leon o combinaţie rară a două elemente esențiale: pe de o parte, o înţelegere amănunţită a tehnologiilor moderne care disrup instituţiile financiare în pieţe mature şi, pe de altă parte, o experienţă ridicată în construcţia şi managementul de echipe mari de vânzări, marketing şi suport tehnic la nivel global. Mă aştept să aducă mai mult focus şi claritate în strategia comercială FintechOS.” declară Teodor Blidăruş, CEO FintechOS.
 
 
Stevens deţine o licenţă în informatică de la University of Bristol şi are un master în Inteligenţă Artificială cu specializare pe Inginerie și aplicații de business.
 
“De-a lungul carierei mele, am avut privilegiul de a lucra cu mai mulți directori executivi din industrie, ajutându-i să găsească cele mai bune soluții la cele mai dificile provocări ale mediului de afaceri și IT. Încă din prima clipă, am văzut în tehnologia FintechOS soluția optimă pentru a aborda, alinia și spori nevoia de transformare digitală pe care o vedem pe piața serviciilor financiare. FintechOS este unul dintre cele mai puternice startup-uri din piață. Principalele beneficii obținute de client sunt viteza și reducerea costurilor cu un factor de 10 ori, două premise esențiale pentru a face diferența.”, a declarat Leon Stevens, Chief Revenue Officer FintechOS
 
Despre FintechOS
 
FintechOS este o companie de înaltă tehnologie care îşi propune să digitalizeze instituţiile financiar-bancare. Tehnologia FintechOS accelerează procesele de inovaţie şi permite băncilor şi asiguratorilor să dezvolte noi canale digitale de distribuţie, precum şi noi instrumente financiare personalizate, de zece ori mai rapid si cu costuri de operare extrem de scăzute. Cu un portofoliu de active gestionate de 10 Miliarde Euro de către clienţi ca ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange Money, Hyperion Group (Howden, RKH, Dual), TBI Bank, NN sau Idea Bank şi operaţiuni pe 3 continente, FintechOS se numară constant în topul celor mai importanţi jucatori FinTech la nivel CEE. Finte