.

FlorideLux, prima florărie online din România, a lansat, cu ocazia începerii toamnei, o nouă colecție plină de buchete și coșuri de flori de sezon inedite. Pentru colecția „Autumn Goddess" („Zeița Toamnei"), compania estimează vânzări de 25.000 de euro, în timp ce pentru întreaga perioadă de toamnă, florăriile FlorideLux mizează pe afaceri de 75.000 de euro. „În această colecție am pus un accent foarte mare pe buchete de flori impresionante, dar în același timp ușor de transportat pentru destinatar, caracterizate de o abundență florală de excepție. Florile predominante sunt caracterizate de o coloristică proeminentă, iar printre acestea se numără anthuriumul vișiniu, leucospermumul galben, daliile negre, trandafirii portocalii, roz și visinii, brassica mov, precum și hortensiile albastre, amaranthusul, iedera și frunzele arămii de arțar", precizează Marius Dosinescu, CEO și fondator al florăriilor FlorideLux.

Colecția de toamnă 2013 a florăriilor FlorideLux, numită „Autumn Goddess" („Zeița Toamnei"), are în centrul său natura și esența acestui anotimp, și conține 20 de produse inedite, dintre care 13 buchete și șapte coșuri cu flori de sezon.

Numai pentru această colecție, antreprenorul român estimează vânzări de 25.000 de euro, în timp ce, până la finalul toamnei, acesta mizează pe afaceri de aproximativ 75.000 de euro. Pentru „Autumn Goddess" există un discount de lansare de 10% oferit clienților florăriilor FlorideLux, urmând ca, dupa 20 septembrie, aceștia să beneficieze și de alte promoții atractive.

Vânzările își revin în perioada septembrie – noiembrie, toamna fiind pe locul trei în top, după iarnă și primăvară.

„Acum vânzările își revin, comparativ cu perioada de concedii de vară, când întreaga economie întră în repaus, nu doar comenzile online. Din punct de vedere al vânzărilor, toamna este pe locul trei, fiind surclasată de perioada Crăciunului și de primăvară – când avem, ca și deschizător de sezon, sărbătoarea de Valentine’s Day, apoi zilele de 1 și 8 martie", a explicat Marius Dosinescu.

Un val de clienți noi apelează la serviciile primei florării online din România cu ocazia începerii noului an școlar sau pentru sărbători care au loc în aceste luni, precum Sf. Maria, Sf. Mihail și Gavril, Sf. Andrei, Halloween. Procesul de informare al clienților este de maxim 48 de ore, iar cumpărăturile pentru flori se fac instinctiv pe piața românească.

În această perioadă, clienții florăriilor FlorideLux preferă să cumpere buchete și aranjamente florale cu specific, în nuanțe de roșu închis, portocaliu sau galben, în tonuri arămii, ruginii, cu decor de mere sau struguri, spice și frunze uscate.

Despre florăriile FlorideLux

Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate, pentru: buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume.

FlorideLux deține certificare ISO 9001, operând la înalte standarde de profesionalism și seriozitate. Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro. Mai multe detalii despre FlorideLux pot fi citite pe www.floridelux.ro/despre-noi.