.

Începând de la 1 august 2012, Florin Petolea (foto) este numit Director General pentru Alcatel-Lucent România. Raoul Ros, în prezent Director General pentru Alcatel-Lucent România din 2009, va prelua o nouă pozitie la sediul central al companiei și se va ocupa de dezvoltarea și coordonarea activității partenerilor și a canalelor de distribuție ale companiei Alcatel-Lucent în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. "Sunt bucuros să preiau aceasta importantă responsabilitate în cadrul companiei în care m-am format și în care lucrez din 1992. Obiectivul meu principal va fi continuarea dezvoltării relației de parteneriat pe care o avem cu clienții noștri. Doresc să le punem la dispoziție atât expertiza pe care Alcatel-Lucent o are la nivel internațional cât și la experiența celor peste 1500 de specialiști pe care îi avem în România", precizeaza Florin Petolea, noul Director pentru Alcatel-Lucent România.

"Sunt foarte mulțumit de faptul că Florin Petolea va fi noul Director General pentru Alcatel-Lucent România. Este un profesionist talentat cu care am lucrat în acești trei ani și ale cărui experiență și cunoștințe despre piața de telecomunicații din România vor fi benefice în continuarea dezvoltării activităților noastre aici. Alcatel-Lucent investește în România de peste 20 de ani în dezvoltarea tehnologiilor strategice pentru companie și pentru clienții nostri. Am încredere că Florin va urmări ca această direcție să continue", precizează Raoul Ros, Actualul Director al Alcatel-Lucent România și Liderul parternerilor si canalelor de distributie pentru EMEA.

Despre Florin Petolea, noul Director General pentru Alcatel-Lucent România

Florin Petolea are o experiență de peste 20 de ani în sectorul telecomunicațiilor. Aproape întreaga sa carieră este legată de Alcatel-Lucent, companie în care a ocupat de-a lungul timpului diverse poziții în operațiuni, asistență clienți și vânzări.

In vârstă de 44 de ani, Florin este căsătorit și are 2 copii. Printre pasiunile sale se numără tenisul de câmp și radioamatorismul.