.

Rețeaua Vodafone de magazine deschise în sistem de franciză a depășit 100 de unități, în 66 de orașe din 36 de județe, la nivel național. “Prin acest program, oferim partenerilor de franciză un business la cheie sub brandul Vodafone. Din octombrie 2013 și până în prezent, peste 50 de antreprenori au creat mai mult de 400 de locuri de muncă, în întreaga țară. Acțiunile de promovare, implicarea permanentă în operațiuni și experiența antreprenorilor în piețele locale au fost elementul cheie în dezvoltarea, diferențierea și performanța acestor francize. Vom continua să dezvoltăm rețeaua de distribuție prin canalul de francize și acest model de business. Suntem satisfăcuți de modul în care se desfășoară dezvoltarea rețelei de francize, de performanța și de atenția acordată clienților. În perioada următoare, vom  extinde rețeaua de magazine în regim de franciză, cu zeci de noi locații”, precizează Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales & Distribution, Vodafone România.

In prezent, orasele cu cel mai mare numar de magazine deschise in sistemul de franciza sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Pitesti, Arad, Baia Mare, Braila, Iasi, Ploiesti, Tirgu Mures, Campulung, Focsani, Piatra Neamt, Slobozia, Suceava, Timisoara si Zalau.

Reteaua de magazine deschise in sistemul de franciza include si 52 de unitati deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Utilizatorii Vodafone se pot bucura de cea mai buna experienta de voce si date in Supernet™ 4G, pe cele mai noi si performante terminale, alaturi de produsele si serviciile Vodafone.

Programul de Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii despre programul de franciza pe pagina www.vodafone.ro, la sectiunea Cariere/ Partener de franciza Vodafone si se pot inscrie formal la sectiunea Cariere/Posturi disponibile, pozitia de Partener franciza Vodafone, in functie de regiunea si orasul de interes.

Vodafone are in acest moment aproximativ 160 de magazine proprii si alte cateva sute de magazine detinute de partenerii exclusivi.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 438 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

www.vodafone.com