.

Fujitsu a anunțat pe 15 aprilie disponibilitatea prin canalul de parteneri, la prețuri accesibile, a gamei extinse de produse proGREEN, optimizată pentru un consum redus de energie. Noua serie de produse include trei notebook-uri LIFEBOOK, două PC-uri ESPRIMO, patru stații de lucru CELSIUS și un display. Cu până la 94% mai eficientă din punct de vedere energetic și cu un adaptor AC 0-Watt, noua serie proGREEN crește performanța și reduce costurile legate de energie pentru companiile care doresc să își upgradeze sistemele hardware.

Lansată în urmă cu patru ani, seria proGREEN a Fujitsu s-a dovedit a fi populară în rândul consumatorilor și a partenerilor. În 2009, Fujitsu a fost printre primele companii care au promovat tehnologia 0-Watt și au inclus în gama proGREEN seria de notebook-uri LIFEBOOK E și LIEFBOOK S, precum și sistemele portabile CELSIUS H. De atunci, Fujitsu a lansat mai multe inovații pentru sistemele proGREEN, inclusiv mult apreciata tehnologie 0-Watt pentru PC-urile ESPRIMO în 2009 și adaptorul AC 0-Watt pentru notebook-urile LIFEBOOK în 2011.

Astăzi noua serie extinsă proGREEN include produse eco-friendly, oferind cel mai bun raport preț/performanță. Fujitsu oferă materiale de marketing detaliate, în sprijinul eforturilor partenerilor în a comunica beneficiile noii serii proGREEN.

Printre cele mai importante elemente ale noii serii proGREEN:

Noile Fujitsu ESPRIMO E900 și ESPRIMO P900 sunt cu 94% mai eficiente energetic și au tehnologia unică 0-Watt care reduce cu până la 87% din costurile legate de energie comparativ cu un PC vechi de cinci ani. Mai mult, PC-urile au o placă de bază care nu conține halogen, ceea ce reduce chimicalele toxice folosite în producție. ESPRIMO E900 și ESPRIMO P900 au primit certificări ecologice, printre care Nordic Swan, Blue Angel, ENERGY STAR și EPEAT Gold.

Patru stații de lucru, CELSIUS 510, care permit acces de tip Cold Plug, care permite upgradarea rapidă a hard disk-ului fără a fi necesară desfacerea produsului, ceea ce îi crește productivitatea și eficiența. Pe lângă CELSIUS 410 și CELSIUS 510 Fujitsu oferă în gama ProGREEN două stații de lucru portabile, CELISUS H910 și CELSIUS H710. Toate stațiile de lucru oferă performanță crescută, având o eficiență a bateriei cu până la 90% mai mare și o placă de bază fără halogen care respectă cerificările ecologice ENERGY STAR, EPEAT Gold, Blauer Engel și Nordic Swan.

Notebook-urile LIFEBOOK din seria proGREEN conțin trei noi modele printre care LIFEBOOK S751 cu adaptorul AC 0-Watt și butonul EcoButton, dar și cea mai recentă tehnologie Li-Ion, care extinde autonomia bateriei până la 17 ore, și durata de viață a acesteia. Modelele LIFEBOOK E751 și LIFEBOOK T730 oferă o gamă variată de monitoare cu dimensiuni de la 12,1 inchi pentru tablet PC-uri până la 15,6 inchi pentru notebook-uri. LIFEBOOK T730 are certificările ENERGY STAR și EPEAT Gold.

Display-ul Fujitsu B22W-6 LED are iluminare de fundal pentru a reduce consumul de energie, este silențios, are un design ergonomic și suport de înălțime ajustabil, precum și un ecran care poate fi așezat vertical sau orizontal, pentru o imagine panoramică. Display-ul are cerificările ENERGY STAR, Nordic Swan și EPEAT Silver.

Toate produsele din seria proGREEN sunt disponibile în CEMEA & I (Europa Centrală și de Est, Orientul MIjlociu, Africa și India) prin rețeaua de parteneri și sunt deja în lista de prețuri.