.

Fundația Vodafone România susține Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” și investește peste 100.000 de Euro, în Departamentul de Terapie Intensivă Nou Născuți și în Compartimentul de Cardiologie, Secția Pediatrie II. “Ne dorim în permanență să oferim condiții din ce în ce mai bune pentru nou-născuți, iar prin sprijinirea departamentului de terapie intensivă din cadrul spitalului Grigore Alexandrescu ajutăm la îmbunătățirea actului medical și, implicit, la  reducerea mortalității neonatale, prin asigurarea unui standard ridicat de tratament și îngrijiri specifice. Mai mult, compartimentul de cardiologie a fost dotat cu un nou și performant ecocardiograf, care oferă de acum condiții îmbunătățite de lucru specialiștilor în cardiologia pediatrică”, precizează Angela Galeta, Director, Fundația Vodafone România.

Mai multe informații despre cuantumul investiției, aparatură și beneficiari sunt disponibile pe Blogul Fundației Vodafone România, la http://fundatiavodafone-blog.ro/2015/01/15/sustinem-spitalul-grigore-ale...

Fundația Vodafone România a finanțat, în cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe în domeniile sănătate, educație, servicii sociale pentru familii și vârstnici, integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, pentru categorii defavorizate fizic, social și economic. Până în prezent, Fundația Vodafone România  a investit 20 milioane Euro în proiecte desfășurate de organizațiile non profit partenere.

 www.fundatia-vodafone.ro

www.facebook.com/fundatiavodafone

http://fundatiavodafone-blog.ro