.

Epson, lider global în domeniile imprimării, prelucrării imaginilor şi inovaţiilor, îşi extinde oferta de imprimante inteligente de tip POS prin lansarea modelului TM-H6000IV-DT. “Gama noastră TM-DT continuă să se extindă cu noi modele ca urmare a dezvoltării sistemelor compatibile cu Internetul. Se poate observa o accelerare a tranziţiei la soluţiile de tip cloud, datorită unor avantaje precum eficienţa costurilor de exploatare şi posibilitatea centralizării datelor. Imprimantele noastre din seria TM-DT pot controla sau rula direct aplicaţii de tip POS, fără să fie nevoie de folosirea unui PC dedicat. Astfel, se reduc cheltuielile legate de mentenanţă şi consumul de energie”, precizează Roberto Peris, product manager la Epson Europe.

Conform unui studiu la nivel european realizat de Epson anul trecut , 61% dintre retailerii din Europa intenţionează să implementeze sisteme de tip POS bazate pe soluţii cloud. Epson a proiectat noul dispozitiv pentru a oferi clienţilor săi posibilitatea de a beneficia de avantajele acestor soluţii, dintre care amintim investiţiile optimizate în echipamente şi o mai bună conectivitate cu dispozitivele mobile.    

Epson TM-H6000IV-DT oferă facilitate de tip cloud retailerilor care trebuie să printeze diferite documente precum chitanţe, bonuri, facturi sau reţete. Noul dispozitiv este echipat cu un hard drive generos, de 500GB, şi suportă mai multe tipuri de conexiune. Aceste caracteristici ajută la creşterea productivităţii şi la îmbunătăţirea management-ului de preţ, oferind informaţii în timp real despre stocuri şi despre promoţiile actuale.
 
TM-T88V-DT adaugă caracteristici noi celei mai populare imprimante POS de la Epson, dintre care amintim funcţia de reducere a hârtiei consumate. Dispozitivul a fost conceput pentru a fi folosit în medii conectate la Internet, fiind ideal pentru integrarea cu servicii de tip cloud. TM-T88V-DT poate controla prin intermediul Internetului o serie de periferice precum scanere, afişaje şi sertare cu numerar, fără să fie nevoie de driver adiţional.

TM-T70II-DT este o imprimantă termică POS, proiectată pentru afacerile cu volum de printare mare, precum industria HoReCa, unde fiabilitatea este cel mai important criteriu. Unitatea de control încorporată asigură o conexiune a dispozitivului cu serviciile de tip cloud, dispozitivul funcţionând totdată şi ca un printer POS.

Despre Epson
Epson este lider global în ceea ce priveşte inovaţiile, a cărui gamă de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare, proiectoare 3LCD şi roboţi industriali până la senzori şi alte micro-dispozitive. Fiind dedicată depăşirii aşteptărilor clienţilor din întreaga lume, compania Epson oferă valoare pentru clienţi prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe pieţe care sunt destinate întreprinderilor şi utilizatorilor domestici, dar şi comerţului şi industriei.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajaţi în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuţiile permanente aduse protejării mediului şi comunităţilor în care operează.
http://global.epson.com/

Despre Epson Europe
Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este sediul regional al Grupului pentru Europa,
Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.655 angajaţi, vânzările Epson Europe în anul fiscal 2012 au fost de 1.540 milioane Euro. http://www.epson.eu