.

Garanti Bank a semnat un parteneriat cu UPC România, membră a Liberty Global. Clienții UPC România, atât persoane fizice cât şi companii, au posibilitatea de a plăti facturile de televiziune, internet şi telefonie şi prin intermediul Garanti Bank: ATM, filialele băncii, Internet Banking. “Eforturile noastre se concentrează pe a eficientiza timpul și a face viața de zi cu zi mai ușoară tuturor celor care intră în contact cu produsele și serviciile noastre inovatoare. Astfel, acest parteneriat este în linie cu strategia noastră și va aduce multiple beneficii tuturor clienților UPC România, care vor să efectueze operațiuni bancare rapide”, precizează Onur Ozdemir - Transaction Banking Manager Garanti Bank.
 
Garanti Bank are peste 300 de bancomate inteligente, 84 de sucursale la nivel național, dar și un sistem eficient de Internet Banking, Garanti Online.
 
 “Am dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de metode alternative de plată a facturilor în beneficiul clienţilor noştri. Iniţiativele noastre vizează întotdeauna o experienţă extraordinară pentru clienţi, iar noul parteneriat cu Garanti Bank vine să susţină o dată în plus preocuparea noastră de a pune la dispoziţia clienţilor cele mai sigure, rapide şi simple modalităţi de a-şi achita facturile”, declară Anca Ghimpeţeanu, Billing & Collection Director, UPC România.
 
Despre Garanti Bank România
 
Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).
 
Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.
 
Garanti Bank România oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. 
 
Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card. 
Anul acesta, Garanti Bank a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” și “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distincțiile au fost acordate în cadrul “2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.
 
La finalul lunii iulie, Agenția de Evaluare Financiară Fitch Ratings a îmbunătățit ratingurile Garanti Bank România. Ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost îmbunătățit la ‘BBB-‘, de la ‘BB+’ (cu perspectivă stabilă), cel pentru datorii pe termen scurt, la ‘F3’, de la ‘B’, iar ratingul de suport, la ‘2’, de la ‘3’. Fitch a accentuat importanța strategică a Garanti Bank pentru banca sa mamă.
 
 
Despre UPC
 
UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localităţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.206.800 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. 
 
 
Despre Liberty Global
 
Liberty Global, plc. este cea mai mare companie internaţională de comunicaţii prin cablu din lume, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre - televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27 milioane de clienţi. La 30 septembrie 2015, aceştia aveau 57 milioane de abonamente.
 
Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, Ziggo, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet, VTR şi Liberty. Operaţiunile noastre includ totodată şi Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.