.

Garmin nüvi 2360LT (foto), varful gamei entry-level nüvi 2300, este disponibil acum în România. nüvi 2360LT dispune de planificări de rute cu opriri multiple, previzualizări ale manevrelor și tehnologia inovativă nüRoute cu trafficTrends™ și myTrends™, funcții care înlesnesc parcurgerea drumurilor zilnice sau pe cele din călătoriile de vacanță.

"Combinând utilul cu divertismentul, modelul nüvi 2360T este un dispozitiv entry-level, care adună o serie de funcții prezente la dispozitivele premium", precizează Dan Bartel, vice președinte al Garmin pe vânzări globale. "La serviciu, acasă și în vacanță, încercăm să obținem cât mai multe beneficii cu minimum de opțiuni, iar acest nüvi te poate ajuta să salvezi timp, bani și benzină în fiecare zi, la fiecare călătorie."

Pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri, în țară sau peste hotare, nüvi 2360LT dispune de un ecran de 4,3 inch pe care aceștia pot previzualiza rute multiple. Aceștia pot folosi tehnologia wireless Bluetooth și telefoane compatibile pentru a efectua apeluri cu ajutorul sistemului de navigație. Tehnologia trafficTrends poate estima precis timpii de sosire și recomanda rute folosindu-se de datele istorice referitoare la drumurile preferate de șofer și informațiile de trafic, pe care Garmin le culege în zona utilizatorului la orice oră din zi.

Pentru drumurile zilnice, nüvi 2360LT memorează automat cele mai accesate destinații și folosește myTrends pentru a prezice destinația șoferului fără ca acesta să activeze o rută, afișând timpul călătoriei și cea mai bună rută. Pentru vacanțe, nüvi 2360LT are îmbunătățit modul pieton care oferă posibilitatea de tranzit prin oraș cu ajutorul hărților cityXplorer™. Disponibil pentru cele mai mari orase și zone la www.garmin.com, cityXplorer te ghidează când te plimbi sau când alegi mijloacele de transport în comun.

Dubla funcționalitate a modelului nüvi 2360LT este ideală pentru utilizarea în timpul condusului sau a plimbărilor, deoarece utilizatorii pot vizualiza hărțile preîncărcate și meniurile intuitive atât în modurile landscape, cât și portret. Pe ecranul lui nüvi 2360LT drumul este animat prin cartografiere cu terenuri în format 3D și topografie cu relief umbrit, care asigură o navigație sigură. Când se află la volan, călătorii pot accesa ecoRoute HD, un device ușor de instalat care transformă nüvi-ul într-un calculator de diagnostic al mașinii în timp real. Acesta nu oferă doar raportări despre kilometrii parcurși și combustibil, dar afișează date precise privind consumul și economia de benzină, accesând calculatorul de bord din sistemul de diagnostic al vehiculului.

Garmin nüvi 2360LT are preîncărcat milioane de puncte de interes și indicații pas cu pas cu numele străzilor redate vocal și dispune de un indicator al limitei de viteză legală pe drumurile principale, alertând șoferii când le depășesc. Nüvi 2360LT include cartografiere detaliată atât pentru America de Nord cât și pentru Europa.

Garmin nüvi 2360LT este disponibil în România la un preț de 813 Lei (modelul fără ROAD 2008) și de 1022 Lei (modelul cu ROAD 2008 preîncărcat).