.

gecadshop.ro intră în campania de Black Friday, cu reduceri semnificative la servicii IT, software Microsoft, Autodesk, Kaspersky, Avira și Trend Micro. Companiile mici și mijlocii în special, dar și consumatorii individuali de software vor avea astfel posibilitatea să cumpere pe 29 noiembrie servicii IT sau licențe cu reducere de până la 90% pe gecadshop.ro. Mai mult, fiecare client va primi garantat un cadou, în funcție de valoarea comenzii, printre care tablete, smartphone-uri, eReadere, antivirusi și eBook-uri. "Dorim să aducem un plus de beneficii cu ocazia zilei de Black Friday și companiilor. Considerăm că achizițiile eficiente de software vor contribui la creșterea productivității oricărei companii, în orice industrie și vor ajuta multe firme să intre în legalitate în privința utilizării aplicațiilor informatice", precizează Șerban Prejoianu (foto), COO la GECAD NET.

Pentru a fi siguri că prind reducerile, clientii pot adăuga produsele dorite in wishlist incepand de miercuri, 27 noiembrie. Vineri, pe 29 noiembrie, vor fi afisate toate discounturile la produsele din listă. Acesta este primul an in care un magazin online specializat pe comercializarea de licente software intră in campania de Black Friday. Reprezentantii gecadshop.ro speră ca in urma acestei campanii, vanzările de software să fie cel putin duble decat intr-un interval de timp similar.

Despre GECAD NET:

GECAD NET este o companie specializată in comercializarea și implementarea aplicațiilor software, furnizează opțiuni adecvate de licențiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicație web și asigură soluții profesionale de securitate IT. Cu o tradiție de 20 de ani in domeniul IT, GECAD NET a obținut numeroase premii și certificări din partea celor mai importanți producători mondiali. Compania deține in prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Gold Partner, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are in prezent peste 1200 de clienți in domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se număra Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Cațavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec Romania, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SĂ, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanta, Sensiblu, Star Storage, Tempo Advertising, Vodafone Romania.