.

La a cincea ediție a Genesys Days (Sinaia, 27-28 sept.), oficialii străini ai companiilor pe care Genesys le reprezintă în România, au prezentat tehnologiile și soluțiile pe care le vor promova în această toamnă în domeniile networking, electroalimentare, software și e-business.
La sesiunea dedicată rețelelor, Dr. Stefano Verginelli, Marketing Director Central & Eastern Europe la Allied Telesyn a prezentat strategia companiei, segmentele de piață cucerite, precum și produsele care vor ține capul de afiș în această toamnă, dintre care se remarcă familia de switch-uri Gigabit Layer 4 Switch Blade și multiplexorul pentru fibră optică WD1008 Gigabit Ethernet.
Monica Micheș, Marketing Manager Genesys, a 'žlansat' în România echipamentele active de rețea Corega, marcă lider pe piața SOHO, aparținând companiei Allied Telesyn.
Roxana Pupeza, Director al Reprezentanței tyco Electronics/AMP Netconnect din România și Gigi Pîrvu, LAN Product Manager Genesys, au expus noile tendințe în cablarea structurată pe cupru (Cat. 6 & 7) și fibră optică pentru aplicații Gigabit și XGigabit, precum și sistemul iTRACS de monitorizare a elementelor pasive dintr-o rețea.
Dragoș Marinescu, WAN Product Manager Genesys, a prezentat echipamentele Cyclades. Unele dintre cele mai apreciate produse sunt cele din seria TS - Terminal Access Server și Console Access Server, incluzând și noua gamă high-end AlterPath. Un alt produs de ultimă oră este routerul NL4000 - Digital Remote Access Server. Tot el a anunțat lansarea oficială a noilor dulapuri de comunicații de 19' marca T-Racks, peste 100 de modele constructive și accesorii (wire manager, rafturi fixe și mobile).