.

Campionatul Național de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, a desemnat sâmbătă, 6 decembrie, Primul Campion Național la SMS, în urma unei competiții desfasurate la Orange concept store la care au participat 21 de finaliști din țară și din București. Găină George, în vârstă de 21 de ani, din Tîrgu-Mureș, a reușit să se califice în Marea Finală, câștigând premiul cel mare în valoare de 3000 de euro.

„M-am înscris în concursul online cu gândul să ajung în finală și să câștig cei 3000 de euro puși în joc. După mai multe încercări, am reușit să mă calific. Am rămas totuși uimit când am văzut că am primit cec-ul pe care mi-l doream foarte mult. Sunt student și acest premiu mă va ajuta să îmi susțin studiile și să îmi îndeplinesc unele dorințe pe care cu siguranță nu le-aș fi văzut împlinite curând," a afirmat plin de emoție câștigătorul, Găină George.

Timpul cu care finalistul a reușit să câștige titlul de campion național a fost de 66 secunde și 702137 ms, pentru mesajul „Imi place sa merg in concedii in locuri exotice unde nu ai ajunge in mod normal, cum ar fi: Buenos Aires, Puket sau Africa de Sud." Primul campion national la SMS susține că trimite săptămanal în medie 30 de mesaje cu poante, iar dacă are ceva important să comunice, sună. Pentru finală s-a pregătit prin triplarea numărului de mesaje trimise.

La competiția special organizată pentru presă și bloggeri, titlul de Campion Național al Presei a revenit lui Sorin Rusi, (24 ani) cu mesajul „Presa este o forma de exprimare a libertatii de gandire care contribuie la formarea opiniei publice".

„Deși nu sunt un fan al sms-urilor, mă bucur că am reușit sa obțin acest premiu. Ca blogger, fac totul din plăcere și pasiune și din dorința de a-mi exprima ideile și părerile cu referire la diferite evenimente din viața personală, din blogosferă și societate," a declarat Sorin Rusi, care deține bloggul www.sorin.rusi.ro din iunie 2008.

Pe locul doi și trei în cadrul acestei competiții s-au clasat doi jurnaliști din presa online – Laurențiu Matache (wall-street.ro) și Andreea Dihel (acasa.ro). Campionul Presei și concurenții clasați pe locurile doi si trei au primit premii ce constau în telefoane LG KS360.

„Mulțumim tuturor participanților prezenți la Marea Finală, mai ales celor sosiți din provincie special pentru a concura pentru titlul de Campion național. Competiția a fost strânsă pe toată perioada derulării campaniei online LG Natural Born Chatter (www.born2chat.ro), semifinaliștii calificându-se din rândul a 10 000 participanți. Felicităm primul campion național la SMS pentru performanță" a declarat Claudia Popa, director vânzări GSM LG Electronics România.