.

Adisam Telecom a lansat, pe data de 28 ianuarie 2004, pe piața românească, brandul GLOBAX - partenerul oficial din România al celui mai mare și renumit operator telecom din lume - MCI.

GLOBAX este un serviciu de telefonie națională și internațională promovat de ADISAM Telecom prin utilizarea rețelei internaționale celui mai mare operator american MCI, folosind infrastructura deja existentă în țara noastră. ADISAM Telecom a semnat un contract de interconectare cu Romtelecom încă din 2003, la sfârșitul lunii decembrie 2003 fiind definitivate testele de billing (facturare) care au primit acceptul tehnic de funcționare din partea operatorului Romtelecom. Începând cu data de 26.01. 2004, serviciul GLOBAX devine operațional. Tot de acum, ADISAM Telecom lansează noul brand GLOBAX - ce furnizează cele mai complete servicii de voce internațională de la liberalizarea industriei telecom în România.

Prin GLOBAX se pot efectua transmisii în timp real de la un telefon conectat într-o rețea deja funcțională, fără a avea nevoie de un computer, software special sau conectare Internet dedicată.
GLOBAX se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, în scopul reducerii semnificative a costurilor telecom ce rezultă din efectuarea cotidiană a convorbirilor naționale și internaționale, furnizând condiții de calitate și o fiabilitate a serviciilor fără concurență pe piața românească.
Avantajele unice ale GLOBAX:
- Accesul la rețeaua mondială MCI - cu standarde de cea mai înaltă calitate,
- Calitatea serviciilor VoIP și a semnalului însoțite de o marcă înregistrată,
- Mobilitate națională și internațională,
- Taxarea primului impuls la minimum 30 de secunde de convorbire, cu incremente de câte 6 secunde,
- Factură detaliată în mod gratuit, ce poate fi vizualizată și online,
- Fără taxă lunară de abonament.
GLOBAX asigură comunicații de cea mai bună calitate la prețuri competitive, primele promoții ale companiei fiind:
- Tarife fără concurență pentru 5 destinații în fiecare lună,
- 2 numere internaționale la alegere, cu tarife preferențiale,
- 1 destinație la alegere cu tarife speciale.

"Furnizăm un produs unic și un portofoliu de servicii unice destinate să revoluționeze piața de telecomunicații din România. În acest moment oferim servicii globale de voce și date, nu percepem taxă pentru apelurile telefonice de lungă distanță, avem carduri de telefonie internațională (un produs co-brandat MCI - ADISAM), care va fi lansat în circa 3 luni de zile".
Derek HENDRICKSON - Regional Manager MCI, Sales Channel Solutions &Support, International Voice Marketing.

"Dorința GLOBAX este să schimbe percepția utilizatorilor de servicii de telefonie fixă legată de imobilitatea acestui serviciu. GLOBAX va oferi mobilitate atât la nivel național cât și internațional având o caracteristică unică - plata serviciilor se va face în România - iar accesul va fi posibil din 70 țări. GLOBAX este serviciul așteptat în piața românească, de la liberalizarea telecomunicațiilor".
Șerban SAVU - Director executiv Globax România.