.

GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, lansează un nou bundle care include  Quantum 600, un dispozitiv care îmbină funcţiile de smartphone cu cele de tabletă sau netbook, şi adaptorul GOCLEVER AERODISPLAY, care permite afişarea wireless a conţinutului video pe televizoarele şi proiectoarele compatibile. Noua phabletă GOCLEVER se distinge prin design-ul elegant, minimalist şi prin profilul deosebit de subţire. Datorită suportului dual SIM, noua phabletă GOCLEVER este ideală pentru a fi utilizată ca smartphone, în timp ce datorită ecranului de 6”, este foarte potrivită pentru redarea uşoară a conţinutului video sau pentru lecturarea de ebooks.

Dispozitivul este echipat cu un ecran IPS de 6” cu rezoluţie HD (1280x720). Lista dotărilor continuă cu:

Un procesor quad-core Cortex A7 de 1.2 GHz
1 GB RAM memorie şi 4 GB spaţiu de stocare (cu posibilitatea extinderii până la 32 GB, folosind carduri SD)
Suport dual SIM
Module de WiFi, Bluetooth şi GPS
Port microUSB 2.0 OTG
Tuner radio FM şi două camere
Baterie de 2800 mAh

Quantum 600 este livrat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat deja instalat. Noua versiune de Android aduce îmbunătăţiri importante la capitolul securitate, asigurând totodată şi o performanţă mai bună în jocuri şi alte aplicaţii   multimedia. Utilizatorii vor putea beneficia şi de o durată de funcţionare extinsă datorată unei administrări optimizate a bateriei, respectiv de încorporarea unor noi tehnologii precum Bluetooth Smart, care oferă o conexiune stabilă combinat cu un consum redus de energie, o aplicaţie de cameră îmbunătăţită (noile caracteristici şi noua interfaţă de setări fac experienţa de utilizare mai plăcută) sau suportul Google Cloud Print.

Fotografiile realizate cu camera principală de 8MP pot fi redate wireless pe ecranul de televizor sau pe proiectoare folosind adaptorul AERODISPLAY.
 
Pachetul promoţional compus din dispozitivul Quantum 600 şi adaptorul AERODISPLAY va fi disponibil în oferta Cel.ro începând cu 30 iulie, la preţul de 749 RON (în limita stocului disponibil). Phablet-ele participante la promoţie vor fi disponibile exclusiv pe culoarea neagră; ulterior dispozitivul va putea fi achiţionat şi pe alb. Adaptorul AERODISPLAY de la GOCLEVER va fi comercializat şi separat, începând cu preţul de 125 RON.