.

În perioada 8 mai - 8 iunie, exclusiv în magazinele QuickMobile din București, Timișoara, Cluj, Iași și Baia Mare, între orele 16 și 18, publicul poate experimenta cu Google Glass o nouă dimensiune a viitorului. Unul nu foarte îndepărtat! În condițiile în care Google Glass nu pot fi testați în mod oficial nicăieri în Europa, compania QuickMobile oferă gratuit românilor posibilitatea de a simți, purta și trăi senzațiile oferite de un gadget ce pare de domeniul SF. Primul contact al publicului larg cu Google Glass a avut loc pe 7 mai, în magazinul QuickMobile din Băneasa Shopping City (București). Jurnaliști, dar și persoane curioase să vadă cu propriii ochi cum arată lumea prin ochelarii Google, au dat curs invitației de a testa revoluționarul gadget.

Indiferent de vârstă sau cât de multe știau despre Google Glass, toți cei prezenți au fost fascinați de conexiunea simultană cu lumea digitală și reală. Compania Google nu a anunțat oficial când va lansa produsul în vânzare, însă sunt zvonuri că la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2015, Google Glass ar putea fi cumpărat de publicul larg, la un preț estimativ de 1.500 dolari.

Cei care doresc să fie la curent cu informații despre posibila ieșire pe piață a ochelarilor Google, dar și cu noutățile din tehnologia digitală, pot intra pe site-ul www.quickmobile.ro sau veni direct în magazinele QuickMobile aflate în mall-urile din marile orașe.