.

Editura GraFX din Târgu- Mureș a lansat la jumătatea lunii ianuarie prima serie de cărți electronice dedicată în exclusivitate copiilor, colecție ce poate fi găsită la adresa www.ecarti.ro.
Pe lângă binecunoscutele povești ale lui Ion Creangă, cei interesați vor putea citi aici și alte titluri celebre, cum ar fi 'Alice în țara minunilor', 'Motanul Încălțat' sau 'Povestea unui măr'. 'Ne face o deosebită plăcere să anunțăm lansarea acestei serii, care va constitui, cu siguranță, un motiv de bucurie pentru copiii pasionați de povești și computere în același timp', a declarat Valics Lehel, general manager al GraFX. 'Sperăm că prin intermediul acestor cărți electronice - care îmbină grafica aparte cu textul plin de haz - vom reuși să captăm atât atenția copiilor, cât și a părinților.'
'Am ales aceste imagini pentru că am dorit să aducem ceva nou în lumea cărților electronice - și anume - desenele realizate de mâna omului, transpuse mai apoi pe suport electronic. Suntem convinși că această grafică digitală va fi foarte atractivă pentru copiii cărora le sunt adresate aceste mesaje vizuale', a adăugat Valics Lehel.
Cărțile electronice sunt disponibile spre vânzare prin intermediul site-ului mai sus amintit și prin partenerii GraFX.