.

Groupama Asigurări, al doilea mare asigurător de tip Property de pe piața românească, a reînnoit în luna august 2015 contractul de asigurare bunuri cu Orange România. În urma acestui parteneriat strategic, Groupama Asigurări a devenit principalul asigurător al liderului de pe piața serviciilor de comunicații, cu o pondere de 50% din pachetul de asigurări contractat de acesta. „Prin Essentials 2020, Orange promite să îi conecteze pe clienții săi cu ce este esențial în viața lor. Colaborarea cu  Groupama ne permite să ducem la capăt această promisiune chiar și în cazul producerii unui eveniment neprevazut”, precizează Jean François Fallacher (foto), CEO Orange România.

Menit să asigure continuitatea afacerilor Orange România în cazul producerii unui eveniment neprevăzut, semnarea contractului de asigurare bunuri este rezultatul unui proces amplu de negociere. Procesul a fost intermediat de către una dintre cele mai mari companii de brokeraj de pe piață – Gras Savoye. Groupama Asigurări devine liderul programului de asigurare property, preluând 50% din risc, restul de 50% fiind împărțit de alte trei companii de asigurări. Prin această poliță de asigurare sunt acoperite bunurile, clădirile şi conţinutul acestora, precum şi pierderile financiare rezultate din întreruperea afacerii.

„Flexibilitatea și calitatea produselor și serviciilor oferite clienților noștri sunt două principii pe care Groupama Asigurări și Orange România le au în comun. Credem că acest parteneriat va fi unul de succes, atât timp cât are la bază principiul orientării către cel mai important partener pe care îl putem avea - clientul. Prin încheierea acestui contract, ne angajăm să fim alături de Orange România în cazul producerii unui eveniment neprevăzut, fiind pregătiți de a le asigura stabilitatea și continuitatea afacerilor pe piața din România”, precizează François Coste (foto), Director General al Groupama Asigurări.

Groupama Asigurări a creat un parteneriat de lungă durată cu Orange România bazat pe valorile sale fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate și performanță. Prin semnarea acestui contract, compania de asigurări se poziționează în topul asigurătorilor corporate și își consolidează poziția pe piața asigurărilor de tip Property din România.

Despre Groupama Asigurări

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii  simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar.

www.groupama.ro