.

Lantul de magazine Germanos cuprinde 95 de magazine ce oferă serviicii ale operatorilor de telefonie mobilă Connex și Zapp.

Veniturile totale generate de operatiunile Germanos in Romania, Sunlight Industrial, Filiala Sunlight si lantul de magazine Germanos au atins cifra de 66,4 milioane Euro in primele noua luni ale anului 2005. De asemenea, EBITDA (venitul inainte de dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari) a atins 2.6 milioane Euro, iar castigurile EBT (venitul inainte de taxe) inregistrate pentru aceasta perioada au atins 2.7 milioane Euro. In septembrie 2004, veniturile totale ale Germanos Telecom Romania se ridicau la 42, 4 milioane Euro.

Dl. Nikos Kakoulidis, Country Manager, Grupul Germanos Romania, a subliniat: 'Rezultatele noastre financiare pentru primele noua luni ale anului 2005 reflecta faptul ca am inregistrat o crestere constanta. Credem cu tarie ca toate operatiunile din Romania vor continua sa se situeze la un nivel inalt, consolidandu-ne pozitia pe piata'.

Germanos si-a consolidat an de an prezenta in Romania, beneficiind de contextul unei piete cu potential de crestere. In prezent, lantul de magazine Germanos detine o retea de 95 de magazine, oferind serviicii ale operatorilor de telefonie mobila Connex si Zapp.