.

 

Grupul Germanos România a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2006. Vânzările totale rezultate din operațiunile Germanos au atins în România in primul trimestru valoarea de 24.3 milioane euro comparativ cu  16,6 milioane de euro inregistrate in perioada aceiasi perioada a anului trecut. Cu o valoare a EBITDA de 0.6 milioane euro in primul trimestru 2006 comparativ cu 1,5 milioane Euro in perioada similara a anului 2005 grupul isi continua intarirea pozitiei pe piata locala.

Veniturile înregistrate de toate operațiunile Germanos în România, Sunlight Industrial, Filiala Sunlight și rețeaua de magazine Germanos au atins 24.3 milioane euro pe primul trimestru al anului 2006 inregistrand o crestere de 46,4% fata de aceiasi perioada a anului precedent.

Domnul Nikos Kakoulidis, Country Manager al Germanos Group România a subliniat că 'Suntem multumiti de rezultatele obtinute mai ales ca in acest trimestru grupul si-a continuat strategia de dezvoltare deschizand noi magazine si facand investitii in noul concept de magazine Germanos al carui prim magazin l-am inaugurat la inceputul lunii aprilie'.

Germanos a înregistrat o creștere puternică a numarului de magazine în România,  pe fondul unei piete locale care ofera oportunitati de dezvoltare. În prezent, corporația Germanos are o rețea de 107 magazine in Romania, oferind consumatorilor serviciile operatorilor Vodafone si  Cosmote.