.

GTS Polonia, parte a GTS Central Europe, unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și centre de date din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract cu Serviciul de Salvare Aeriană din Polonia pentru dezvoltarea unei rețele IP VPN și furnizarea unui serviciu de acces la internet. Cu o valoare de aproximativ 480.000 de euro, contractul este rezultatul unei licitații derulate de instituția care oferă ajutor medical rapid și transport aerian pentru pacienți din întreaga țară. „Suntem fericiți că am câștigat un astfel de contract și că soluțiile noastre tehnologice vor facilita operațiunile zilnice ale unei instituții care ajută pacienți din întreaga Polonie", precizează Piotr Sieluk (foto), CEO al GTS Polonia.

GTS va construi un sistem IP VPN complet. Acest proiect complex va fi unul atipic, deoarece bazele Serviciului de Salvare Aeriană din Polonia sunt situate în afara orașelor, acolo unde infrastructura de telecomunicații existentă este mult mai deficitară. Astfel, pentru a onora contractul, GTS va aplica experiența sa în dezvoltarea unor rețele extinse și performante pentru transmisia de date în Polonia și în Europa Centrală și de Est.

Rețeaua ce urmează a fi creată de GTS va conecta între ele cele 19 locații ale Serviciului de Salvare Aeriană din Polonia, situate pe întreg teritoriul țării. Aceasta va fi utilizată de peste 530 de angajați și va gestiona sistemele informatice ale instituției. În plus, GTS va furniza și acces la internet într-una din locațiile Serviciului de Salvare Aeriană din Polonia. Rețeaua va fi integrată și securizată împotriva accesului din exterior.

 

Despre Serviciul de Salvare Aeriană din Polonia

Serviciul de Salvare Aeriană din Polonia dispune de 17 baze permanente pentru elicoptere, de o bază sezonieră și de una pentru avioane. În bazele pentru elicoptere, personalul, constând în pilot, paramedic și doctor, este la datorie în fiecare zi. Serviciul de Salvare Aeriană din Polonia se deplasează zilnic acolo unde au loc accidente sau unde intervin probleme medicale urgente și transportă pacienți între spitale. Anul trecut, Serviciul a efectuat aproape 9.000 de zboruri.

Despre GTS

GTS Central Europe este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din Europa Centrală și de Est. GTS deține și operează rețele extinse de fibră optică și centre de date în întreaga regiune. În Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia, compania combină experiența regională cu rețele locale extinse pentru a oferi o gamă variată de servicii. De la servicii standard de voce și date, până la rețele virtuale private complexe și servicii de administrare a centrelor de date, prin rețeaua sa extinsă GTS încorporează cea mai recentă tehnologie pentru a oferi clienților soluții de top în domeniu. Cu o experiență vastă, de aproape 20 de ani în Europa Centrală și de Est, compania se remarcă prin excelență în servicii și valoare adăugată oferită celor 40.000 de clienți – instituții guvernamentale, furnizori de rețea, companii din mediul de afaceri. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați: www.gtsce.com.