.

HAT Group Co. a anunțat joi 7 iulie că în curând telefoanele mobile Samsung de a treia generație, Z130 și Z500, vor fi disponibile și pe piața din România. Z130 se remarcă prin ecranul ce poate reda în mod natural conținutul multimedia 3G prin rotirea sa în poziție orizontală. Z500 este cel mai mic terminal 3G din lume. Cardul de credit co-brandat va oferi, pe lângă facilitățile de creditare clasice, reduceri de prețuri și participări la promoții.

'žAm dorit ca introducerea primelor telefoane mobile Samsung 3G în România să fie marcată prin lansarea unor modele de excepție, capitol la care Z130 și Z500 nu au rival. Cu ecranul LCD rotativ în 265.000 de culori capabil să redea filme și videoclipuri în format 'žlandscape', Z130 este pregătit să ofere utilizatorilor români o bogată experiență 3G și maximum de distracție în timpul vizionării filmelor, videoclipurilor și fotografiilor. La rândul său, SGH-Z500 este ideal pentru persoanele care doresc tehnologie 3G încorporată într-un design deosebit al telefonului', spune Doru Orășelu, Marketing Manager, HAT Group Co., importatorul oficial al telefoanelor mobile Samsung în România.

Samsung SGH-Z130
Z130 etalează un design elegant ce combină nuanțe de albastru și arginitiu, într-o formă nonconformistă: display-ul se rotește în poziție orizontală, permițând vizionarea imaginilor în format 'žlandscape'! Terminalul Samsung pune la dispoziția utilizatorului toate funcțiile 3G: video telefonie, video streaming și video mesagerie. Camera foto digitală cu blitz, obiectiv de 1 megapixel și zoom digital de 24x se rotește la 180 de grade, permițând atât realizarea de fotografii, cât și apelul video, în timp ce funcția multishot permite realizarea de secvențe de fotografii ce pot fi stocate în memoria de 48 de MB a telefonului. Ecranul generos (176 x 220 pixeli), împreună cu posibilitățile de conectivitate Bluetooth, clientul de e-mail, amplificatorul digital încorporat și funcția de sincronizare a agendei telefonice (SyncML), recomandă modelul Z130 nu doar ca pe un companion de distracție, ci și ca pe un instrument avansat de conectare la lumea digitală și de menținere a legăturii cu biroul sau prietenii.

Samsung SGH-Z500
Prin lansarea lui Z500 Samsung își reafirmă poziția de lider tehnologic, demonstrând că excelența în comunicațiile 3G poate fi atinsă și printr-un telefon de dimensiuni incredibil de mici!
Z500 se distinge prin design-ul elegant de tip clamshell și prin sistemul avansat de amplificare a sunetului, special proiectat pentru redarea cu fidelitate a coloanelor sonore sau a fișierelor mp3. Aceste funcționalități, alături de mp3 player-ul încorporat și camera digitală capabilă de înregistrare video în format mpeg4 completează perfect funcționalitățile multimedia ale telefonului.
Cu dimensiuni de 91 x 45 x 24,5 mm, acesta este cel mai mic handset 3G din lume, cu cameră de 1-megapixel, Bluetooth și chiar memorie externă Flash.

Cardul de credit Samsung '“ MasterCard
Pe lângă introducerea primelor telefoane Samsung 3G în România, Samsung și HAT Group Co. au anunțat lansarea apropiată a unui card de credit Samsung '“ MasterCard, care, pe lângă facilitățile de creditare clasice, va oferi clienților si o serie de alte avantaje, printre care reduceri de prețuri și participări la diferite promoții.
'žAnunțând acest card de credit, Samsung face încă un pas important pentru a oferi produse inovatoare în beneficiul ultizatorilor', a spus Karl Pfister, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Austria. 'žPentru noi, identificarea unor noi modalități de a ne răsplăti toți clienții este o activitate continuă. Mă bucur să pot anunța disponibilitatea cardului Samsung - MasterCard în România', a adăugat el.

Campania 'žAzi poate fi ziua ta norocoasă!'
HAT a mai anunțat rezultatul campaniei 'žAzi poate fi ziua ta norocoasă!', cu cca. 1.000 de câștigători la nivelul întregii țări, care vor primi fiecare un cupon în valoare de 100 USD, cu care își pot cumpăra produse Samsung din rețeaua de magazine a partenerilor participanți la promoție. 'žPrin intermediul mecanismului absolut original al promoției am vrut să răsplătim numărul tot mai mare al utilizatorilor de telefoane Samsung din România', a precizat Doru Orășelu.

Mai multe amănunte despre toate telefoanele Samsung importate oficial, precum și detalii despre lansările de noi modele pot fi găsite accesând www.samsungmobil.ro, primul site în limba română despre telefoanele mobile Samsung.

HAT România este unicul distribuitor oficial al telefoanelor mobile Samsung în România. Compania a fost înființată în 1999 ca subsidiară a grupului HAT International, care desfășoară operațiuni în Grecia, Africa de Sud, India, Polonia, Israel, România și Bulgaria, în diverse domenii de afaceri. Compania are o experiență de patru ani pe piața de telefoane mobile, în cursul căreia a dezvoltat relații excelente de afaceri atât cu operatorii locali de telefonie mobilă cât și cu principalii distribuitori și companii de retail de pe piața de profil din România.

Samsung Electronics este lider mondial în domeniul semiconductorilor, în telecomunicații și tehnologie digitală convergentă. Samsung Electronics are aproximativ 88.000 de angajați și 89 de sedii, în 46 de țări din întreaga lume. Compania este alcătuită din 6 mari unități de business: Corporate Technology Operations, Digital Appliance Business, Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business și Telecommunication Network Business. Recunoscut ca unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creștere a valorii, Samsung Electronics este cel mai mare producător mondial de ecrane și televizoare color, cipuri de memorie, monitoare TFT-LCD și videorecordere. Pentru mai multe informații, accesați www.samsung.com.