.

Honor 8 a fost lansat oficial în România, oferind iubitorilor de tehnologie șansa de a se bucura de performanțe de top și de un design atrăgător. Honor 8 reprezintă combinația perfectă între design-ul contemporan și puterea de procesare la viteze incredibil de mari, precum și îmbinarea capabilităților foto uimitoare și a funcțiilor inteligente și totodată intuitive. Cu o carcasă realizată din 15 straturi de sticlă și o diagonală de 5,2 inci, telefonul se distinge atât prin finisajele premium, cât și prin designul contemporan. Straturile de sticlă aplicate printr-un proces special creează culori strălucitoare care asigură o experiență vizuală uimitoare. Datorită marginilor din sticlă 2,5D, carcasa din sticlă se încadrează perfect în cadrul metalic tăiat cu diamant, iar stratul protector reușește să protejeze telefonul împotriva stropilor neprevăzuți sau în condițiile unui accident.
 
Două camere își unesc forțele pentru o calitate extremă
 
În comparație cu modele anterioare, noul vârf de gamă are un sistem dual-camera, format din două camere, de 12 MP fiecare. O cameră integrează senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealaltă cameră integrează senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. În plus, senzorul monocrom captează de trei ori mai multă lumină decât în mod normal, îmbunătățind intervalul dinamic al imaginii și diminuând noise-ul din fotografii - chiar și în condiții de iluminare scăzută. Cei doi senzori permit fotografilor să utilizeze o serie de filtre, precum ajustarea focalizării după realizarea imaginii, schimbând efectul Bokeh, blurul din spatele obiectului focalizat.
 
Mai mult, camera foto integrează o gamă variată de funcții și filtre, de la funcția Light Painting și modul Beauty până la funcția Panorama, Slow-Motion, modul Food, HDR, Super-Night și Watermark-uri. Mai mult, utilizatorii pot selecta într-o fracțiune de secundă camera frontală de 8MP, iar modul Perfect Selfie va înfrumuseța fiecare zâmbet. 
 
Funcții inteligente la îndemână
            
Honor 8 a fost conceput astfel încât utilizatorii să poată accesa rapid un set complet de funcții, iar acest succes se datorează opțiunii sale unice Smart Key, o interfață interactivă care permite accesarea rapidă a aplicațiilor, precum WhatsApp sau Pokémon Go, printr-o simplă atingere. Astfel, pentru menținerea rutinei de zi cu zi, utilizatorii au nevoie doar de amprenta personală. Pe lângă toate acestea, smartphone-ul permite încărcarea super-rapidă, de la 0% la 47% în doar 30 de minute. Cu o încărcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat până la 2 ore, interval potrivit pentru situațiile de urgență, sau timp de 6 ore, dacă utilizatorii se rezumă la ascultarea de muzică offline. Senzorul de amprentă integrat în Honor 8 are capacitate de auto-învățare, ceea ce înseamnă că, cu este mai des folosit, cu atât devine mai rapid, iar în final deblocarea telefonului se realizează în mai puțin de 0,4 secunde.
 
Puterea se află în mâinile tale
 
Honor 8 integrează un procesor Kirin Octa-core, ce conține un co-procesor i5, care lucrează în tandem pentru a crește viteza de procesare, perioada de răspuns și durata de viață a bateriei, asigurând astfel utilizatorii că au baterie suficientă pentru îndeplinirea tuturor task-urilor de pe ordinea de zi. Procesorul este format din 4 procesoare de 2,3GHz și 4 procesoare de 1,8GHz.
 
Dispozitivul acceptă conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de până la 150 Mbps, permițând accesarea tuturor informațiilor imediat, fără ca utilizatorii să aștepte prea mult.
 
Tehnologie premium la un preț accesibil
 
Honor 8 va fi disponibil în România la un preț recomandat de 1899 RON. Modelul poate fi achiziționat de la retailer-ul online, Emag, urmând să fie disponibil în perioada următoare și în magazinele partenere Huawei. 
 
Românii vor putea alege modelul dintr-o gamă variată de culori: Pearl White, Midnight Black, Sapphire Blue și Sunrise Gold.
 
Specificații tehnice
 
Procesor Kirin 950 - tehnologie de producție 16 nm FinFET;
4 procesoare performante de 2.3 GHz și 4 procesoare eficiente de 1.8 GHz;
Memorie RAM de 4GB, memorie internă de 32GB/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei cu card micro SD de până la 128 GB;
Baterie de 3000 mAh (Standard);
Display LTPS FHD de 5,2 inci;
Camera principală este de tip dual camera, de 12MP fiecare, cu senzor separat RGB și Monocrom;
Cameră secundară de 8MP.
 
Despre Honor
 
Honor este un brand nou și curajos, căruia nu îi este frică să facă lucrurile diferit și să sfideze regulile. Poziționat ca alegerea potrivită pentru cei curajoși, Honor are un model de business diferit, orientat spre nevoile consumatorilor. Astfel, produsele Honor se adresează consumatorilor într-o manieră diferită, prin acțiuni de comunicare îndrăznețe, derulate în special în mediul online.