.

A patra ediție a conferinței How to Web are loc pe 7 și 8 noiembrie la București. Cei peste 40 de vorbitori ce vor urca pe scena How to Web în cele două zile ale conferinței abordează teme precum inovația în jocurile pentru platforme mobile, monetizarea produselor software, crearea și dezvoltarea de produse la scară globală, evoluția internetului comercial, dezvoltara afacerilor web și impactul folosirii inovației web, dezvoltarea produselor de ultimă generație, digitalizarea globală, dezvoltarea afacerilor pentru o piață globală, povești de succes din Europa de Est . ,,Întotdeauna ne-am dorit să facem un eveniment relevant pentru Europa de Est și am reușit asta prin How to Web. Ne bucurăm că de fiecare dată am putut aduce pe scena conferinței vorbitori relevanți pentru antreprenorii web și pasionații de tehnologie și am ajutat companii aflate la început de drum să se dezvolte sau să plece la acceleratoare cunoscute pe plan global. În ediția de anul acesta suntem focusați pe schimbările tehnice care afectează dezvoltarea produselor, studii de caz despre dezvoltarea de produse, precum și managementul, promovarea și monetizarea produselor", precizează Bogdan Iordache, fondator How to Web.

În plus, pe parcursul celor două zile ale conferinței, 32 dintre cele mai bune startup-uri din regiune își vor prezenta proiectele în cadrul programului Startup Spotlight. De asemenea, vor avea loc prezentări susținute de către reprezentanții a 12 acceleratoare de afaceri din Europa, America și Canada și paneluri în care se va discuta despre finanțarea startup-urilor la nivel de angel investors și fonduri de venture capital.

Evenimentul va cuprinde peste 20 prezentări și paneluri pe scena principală, precum și prezentări ale startup-urilor incluse în programul Startup Spotlight, în urma căruia companiile înscrise au oportunitatea de a câștiga premii cash în valoare totală de 20.000 USD, premii puse la dispoziție de compania IXIA România, partener principal al evenimentului.

Pasionații de tehnologie și antreprenoriat care nu pot ajunge fizic la eveniment pot viziona ediția de anul acesta a How to Web prin transmisiunea live disponibilă pe site-ul conferinței: www.howtoweb.co, realizată cu ajutorul Hostway, partener logistic al evenimentului.

How to Web (www.howtoweb.co) este un eveniment dezvoltat în parteneriat cu IXIA România, Vodafone România și X3 și face parte din agenda Bucharest Tech Feast (www.techfeast.co) – festival ce reunește importante evenimente dedicate antreprenoriatului, inovației și tehnologiei, în perioada 5-11 noiembrie.

Lista completă a vorbitorilor și programul conferinței pot fi accesate pe site-ul evenimentului: http://2012.howtoweb.co/schedule/

Despre How To Web

How to Web se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse în zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovație, investitorilor și tuturor celor interesați de tehnologie și web.

Mai multe detalii despre conferința de anul acesta, precum și lista actualizată a vorbitorilor confirmați sunt disponibile pe site-ul conferinței: http://howtoweb.co.