.

Hewlett Packard și-a extins luna aceasta oferta destinată firmelor mici și mijlocii (IMM-uri), prin lansarea gamei de multifuncționale HP LaserJet, echipamente create pentru a oferi maxim de confort la un preț foarte mic, fără a compromite viteza sau calitatea.
HP lansează noua gamă de dispozitive LaserJet All In One seria 3000, printr-o promoție care să vă consolideze încrederea în multifuncționalitate, oferindu-vă prin partenerii selectați service gratuit timp de 3 ani (piese și manoperă) sub forma CarePack.
Imaginați-vă ce înseamnă să achizitionați 4 echipamente: un copiator, un fax, o imprimantă și eventual un scaner. Pe lângă spațiul foarte mare ocupat în birou, pe lângă dificultățile în a vă acomoda cu utilizarea fiecăruia, gândiți-vă la prețul de achiziție și apoi de întreținere al acestora. În loc să aveți grijă de 4 echipamente, să cumpărați și să înlocuiți 3 tipuri diferite de consumabile, HP vă propune un singur echipament, compact și ușor de utilizat, cu funcții complete și calitate superioară, cu un singur consumabil, la mai puțin de jumătate de preț! Noua gamă de multifuncționale HP LaserJet conține 4 modele destinate tuturor tipurilor de utilizatori, începând cu LJ 3015 la 369 Euro și încheind cu LJ 3380 la 729 Euro fără TVA. Pe parcursul lunii aprilie, HP invită potențialii clienți în centrul de demonstrații HP Interactive Center, din strada Știrbei Vodă nr. 95, unde produsele vor fi prezentate în detaliu, la lucru, pe cazuri particulare fiecărui tip de afacere.