.

HP Inc. a lansat cea mai nouă generaţie de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), echipamente ideale pentru consumatorii care pun accent pe design şi sunt mereu conectaţi la Internet. Creat pentru tinerii care doresc să printeze direct de pe Facebook sau Instagram, imprimanta regândită HP DeskJet 3720 are doar jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală All-in-One din clasa sa, combinând capacităţile de imprimare fiabilă, scanare şi copiere cu uşurinţă de conectare la dispozitive mobile. „Consumatorii îşi doresc dispozitive wireless şi la dimensiuni mici, care să se potrivească cu stilul lor de viaţă dinamic şi care să îi ajute să rămână conectaţi, să socializeze şi să fie productivi oriunde ar fi”, precizează Sue Richards, Manager General şi Vice Preşedinte al HP Consumer Printing. „Noile produse HP DeskJet reinventează experienţa tradiţională de printare cu un design atractiv şi conectivitate mobilă intuitivă, asigurând un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice reţea de socializare”.
 
Numită recent de către revista TIME unul dintre „Cele mai influente 50 de gadgeturi din toate timpurile”, noua imprimantă redesenată DeskJet nu doar optimizează spaţiul de depozitare, ci îl şi energizează cu nuanţe vii de albastru marin şi gri bazalt. Mai multe culori vor fi disponibile ulterior. 
 
 
În plus, HP oferă clienţilor din întreaga lume cel mai mare portofoliu de soluţii de imprimare digitală, de la cea mai mică imprimantă din lume la cele mai mari prese digitale din lume, permiţând orice format de printare, de la fotografii şi documente până la ambalaje, bannere şi planuri de construcţii. În această săptămână, la Târgul Internațional Drupa 2016, compania HP Inc. expune peste 50 de soluţii de imprimare digitală, care evidenţiază inovaţia, viteza şi performanţa imprimărilor digitale.
Imprimare facilă de pe dispozitive mobile 
 
Instalarea şi imprimarea directă de pe un smartphone sau o tabletă se face mai simplu ca oricând prin aplicaţia pentru sisteme de operare mobile HP All-in-One(2). Aplicaţia gratuită oferă utilizatorilor printare, copiere şi scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android™ şi Windows®. Utilizând Wi-Fi Direct(3), clienţii pot imprima instant de pe dispozitivul lor mobil chiar şi fără conexiune la Internet.
 
Consumatorii pot imprima, partaja şi edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicaţia gratuită HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hârtie foto autocolantă tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptată special pentru aplicaţia HP Social Media Snapshots, care este perfectă pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.
 
Preţ şi dispoibilitate
 
Noua şi colorata imprimantă DeskJet 3720 va fi disponibilă începând cu luna septembrie la partenerii HP autorizaţi din întreaga ţară, la preţuri începând de la 299 lei.